Çağla Şıkel canlı yayında göz yaşlarına engel olmadı! Depremzedeler için yapılan terapide...

Hafta içi her gün canlı yayında izleyicilerle buluşan Çağla Şıkel programına Doğal Nefes Eğitmeni Neslihan Yavuzcan konuk oldu. Depremin getirdiği psikolojik yükü azaltmak için doğru teknik alma yöntemlerini anlatırken duygu dolu anlar yaşandı. Ünlü sunucu gözyaşlarına engel olamadı.

Fox Tv'de hafta içi her gün 'Çağla ile Yeni Bir Gün' programı izleyicilerle buluşuyor. Çağla Şıkel'in bu haftaki konuğu Doğal Nefes Eğitmeni Neslihan Yavuzcan oldu. Ülkemizde yaşanan 'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen depremlerin ardından doğru nefes almanın önemi vurgulandı. Canlı yayında uygulamalı olarak gösterilen nefes alma yöntemi stüdyoda duygu dolu anlar yaşattı.

Çağla şıkel

Çağla şıkel

"NEFES ALIŞ VERİŞLER TERSE DÖNMÜŞ"

"Depremzedelerin nefes alıp verişleri terse dönmüş" sözleri ile dikkat çeken Neslihan Yavuzcan, "Deprem anında insanlar şoka giriyor işte tam o noktada önce bir nefes alıp kendimizi odaklamamız lazım. Ne yapmalıyım? Nasıl ulaşabilirim? diye düşünmemiz gerekir. Göçük altında kaldıysak nasıl hayatta kalabilirim? diye düşünmemiz gerekir, eğer kurtulduysak hayata dair sorumluluklarımızı almamız için harekete geçmeliyiz" açıklamasında bulundu.

Doğru nefes alma

Doğru nefes alma

GÖZYAŞLARINA ENGEL OLAMADILAR

Canlı yayında nasıl doğru nefes alış verişi yapılması gerektiği gösterildi. Merve isimli kadının sedyeye yatırdıktan sonra Yavuzcan, "Gücümü affediyorum, kızgınlığımı affediyorum. Ben güvendeyim. Olanı olduğu gibi kabul ediyorum. Yaşamda güven içerisindeyim. Kökleniyorum ve hizalanıyorum. Gücümü hatırlıyorum" sözleriyle telkinde bulundu. Mervenin bu sözlerden sonra ağlamasına dayanamayan Çağla Şıkel, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Duygusal anların yaşandığı canlı yayında Şıkel, "O nefes aldıkça bende de bir şeyler açılmış gibi oldu." dedi.

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eda Ece'den "Yasak Elma" açıklaması! "Son sezonumuz..."

Meral Akşener'in 'U' dönüşüne Şahan Gökbakar'dan özel klip: Gidecek yerin mi var?!

İLİŞKİLİ HABER

Meral Akşener'in 'U' dönüşüne Şahan Gökbakar'dan özel klip: Gidecek yerin mi var?!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

abuzittin dıbız 1 yıl önce

timsah ve gözyaşı inanmıyorum size