Meral Akşener'in 'U' dönüşüne Şahan Gökbakar'dan özel klip: Gidecek yerin mi var?!

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu belirleyen 6'lı Masa liderleri daha seçim olmadan birbirine düşmüştü. Bu karardan rahatsız olan Meral Akşener, 6'lı Masayı terk etmiş ancak kısa bir süre sonra geri dönmüştü. Akşener'in bu kararsız tutumunu ti'ye alan Şahan Gökbakar'ın 'Gidecek Yerim mi Var?" şarkısı eşliğinde hazırladığı özel klip gündeme bomba gibi düştü.

Cumhurbaşkanı adayını belirlemek bir araya gelen 6'lı masa liderleri, uzun görüşmeler sonucunda adaylarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmasına karar vermişti. Bu kararı kesin bir dille reddeden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz hafta rest çekerek 6'lı Masadan ayrıldığını açıkladı.

Bu kararın üzerinden kısa bir süre sonra Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile görüşme yapan Akşener, yeniden 6'lı masaya dönerek herkesi şaşırttı. Önceki gün Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya katılan 6 lider, Millet İttifakı'nın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu resmi olarak açıkladı. 

Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş

Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş

Tüm Türkiye'yi diken üstünde bırakan bu kararsız hamleler sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Meral Akşener'in 'net' bir davranış sergilememesi ve 6'lı Masadaki liderlerin kendi aralarında fikir ayrılıkları yaşaması sosyal medyada günlerde konuşuldu. Bu konuyu masaya yatıran isimlerden biri de Şahan Gökbakar oldu. Meral Akşener ve 6'lı Masa için özel video hazırladığını söyleyen Gökbakar'ın "Gidecek Yerim mi Var?" başlıklı videosu gündeme bomba düştü. 

6'lı Masanın dünden bugüne yaşadığı karmaşıklığı ti'ye alan Gökbakar'ın "Gideceek yeriiiN mi vaaaaar! Son 3 günlük saçmalığı klip yaptım buyruuun" notunu düştüğü videosu kısa sürede on binlerce yorum ve beğeni aldı. 

Şahan Gökbakar

Şahan Gökbakar

Serkan Balcı'ya bir haller oldu! Gazetecilerin üzerine yürüyüp küfürler savurdu

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Balcı'ya bir haller oldu! Gazetecilerin üzerine yürüyüp küfürler savurdu
Çağla Şıkel canlı yayında göz yaşlarına engel olmadı! Depremzedeler için yapılan terapide...

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel canlı yayında göz yaşlarına engel olmadı! Depremzedeler için yapılan terapide...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

mürsel 1 yıl önce

arka kapıdan diploma aldı

net 1 yıl önce

chp cocuu

Toplam 1 beğeni

Aksu 1 yıl önce

Höhöhö tam ivediksel çaresizlik...

İsminiz 1 yıl önce

Çok iyi, yılın klibi olmaya aday.

Fidan 1 yıl önce

En iyi eseri ivedilik olan adam bile siyasetçilik yapıyor. Vah memleketime vah

Yorumların Tümünü Okuyun