İclal Aydın ameliyat oldu! Ünlü oyuncu sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Üç Kız Kardeş dizisinin başrol oyuncularından olan ünlü oyuncu İclal Aydın ameliyat oldu. Operasyondan sonra ayaklanan ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Kendi kaleme aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in Nesrin'i olarak bilinen ünlü oyuncu İclal Aydın, bu sabah Mikrodiskektomi ameliyatı için masaya yattı. Ağrıları, uykusuzlukları ve hareket kaybındaki azalmalar sebebiyle ameliyat olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, operasyondan saatler sonra ayaklandı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aydın, sağlık durumu hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

İclal Aydın

İclal Aydın

İclal AydınİLİŞKİLİ HABERİclal Aydın'ı kahreden haber! Ünlü oyuncu annesi Yücel Çoker'i kaybetti

"AYLAR SÜREN AĞRILARIM SON BULACAK UMARIM"

Ameliyat sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu, doktoruyla çekildiği kareyi "Bu fotoğraf dün sabah 07.30'da sevgili Prof. Dr. Bülent Önal'ın yaptığı Servikal Mikrodiskektomi ameliyatımdan yedi saat sonra çekildi. Ayakta, gülerek ve yürüyerek çok şükür. Aylar süren ağrılarım, uykusuzluklarım ve hareket kabiliyetimdeki azalmalar son bulacak umarım. Beni aynı gün ayağa kaldıran doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim. Şu anda geçici ağrılarım olsa da dünkü bu gülüşüm kayıtlara geçsin istedim. Var ol, sağ ol" notuyla paylaştı.

İclal Aydın ameliyat

İclal Aydın ameliyat

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak'tan depremzede çocuklarla içleri ısıtan paylaşım! "Kardeşlerimle beraber film izliyoruz"

Vücut yaşı 23 olan Seda Sayan bacaklarını inceltti! O hali sosyal medyada gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Vücut yaşı 23 olan Seda Sayan bacaklarını inceltti! O hali sosyal medyada gündem oldu
ABD'ye yerleşen Ceyda Ateşli ve Buğra Toplusoy paraya para demiyor! Kendi işini kuran...

İLİŞKİLİ HABER

ABD'ye yerleşen Ceyda Ateşli ve Buğra Toplusoy paraya para demiyor! Kendi işini kuran...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0