Tuğçe Tayfur'dan üzücü tesettür açıklaması: Beceremedim

Daha önce müziği bıraktığını açıklayan Tayfur bir süredir maneviyata yönelmişti. Başörtülü pozları gündeme gelen Ferdi Tayfur'un kızı "Örtünmeyi istedim ama beceremedim" itirafında bulundu.

Babası Ferdi Tayfur'un şarkılarını seslendiren Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile sahneleri bıraktığını duyurmuştu. "Bir sabah ezan okurken bu kararı aldım ve şimdi içim çok rahat" diyen Tuğçe Tayfur'a annesi hatırlatılarak "Kapanmayı düşünüyor musun?" sorusu soruluştu.

Annesi ve babasının bu kararına sevindiğini açıklayan Tuğçe Tayfur Sabah'a konuştu. " 2 yıldır aklımda vardı ama cesaret edemiyordum. 2 yılın sonunda, sabah ezan okurken bu kararı aldım ve şimdi içim çok rahat. İyi ki böyle bir karar aldım. 

"Bu camia bana uygun değil. Hani derler ya benim fıtratıma uymuyor diye. Aynen öyle, camianın ortamı, sahne hayatı benim fıtratıma uygun değil. Mutsuzdum, şarkı söylemeyi çok seviyorum ama içinde bulunduğum sanat camiası maneviyatıma çok aykırı. Mutlu değildim bu camiada. Annemle de uzun süre istişare ettim. Babam da sahneleri bıraktığım için mutlu oldu. O da sahne hayatında olmamı istemiyordu."  dedi. 

BAŞÖRTÜLÜ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI!

Müziği bıraktığını açıklayan Tuğçe Tayfur tesettüre girdi. Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni fotoğrafla tüm dikkatleri üzerine çekti. 1,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından eski fotoğraf karelerini kaldırması da dikkat çekti. Tayfur'un başörtülü hali kısa sürede gündem oldu.

ESKİ HALİNE GERİ DÖNDÜ!

Farklı tarzı ile dikkat çeken ve "Geçiş sürecindeyim" diyen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un yeni paylaşımı çok konuşuldu. Tuğçe Tayfur ile yollarını ayıran Burak Kalfa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilişkilerinde tüm kapıları kapattığını artık kesin bir şekilde ayrıldıklarını dile getirdi.

 

Eski haline dönen Tuğçe Tayfur yeni karelerini sosyal medya sayfasından yayınladı. Tuğçe Tayfur, tesettüre girmediğini açıkladı. Yeni tarzıyla sosyal medyada gündem olan Tayfur, başı açık pozlarını paylaşınca takipçilerini kızdırdı.

"ÖRTÜNMEYİ İSTEDİM AMA BECEREMEDİM"

Ferdi Tayfur'un kızı "Annemin bir yaşam şekli var, hep örnek olarak annem önümdeydi. Bu konu çok hassas bir konu, çok denedim aslında ama denemek istedim ama gördüğünüz fotoğraflardaki bir tesettür değil. Beni bu kalıba sokmayın o zaman gerçek manada yaşayanlara haksızlık etmiş olurum. 2023 yılındayız kapalılık açıklık... Allah'a verdiğim sözden dolayı yapmaya çalıştım ama beceremedim. Keşke Kuran'da geçen anlamıyla bunu gerçekleştirebilseydim... Sahneyi bıraktım müziği bırakmadım" dedi.

Bir süre önce tarzını değiştiren Tuğçe Tayfur açıklamasında, “Örtünmeyi istedim ama beceremedim" açıklamasında bulundu.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 24

murteza 11 ay önce

kalbini tesettürlü tut güzel hanım. herkes senin gibi dürüstçe izah etmiyor. Allah tekrar nasip etsin.

Toplam 1 beğeni

ömer faruk kara 11 ay önce

Tuğçe hanım kızım siz Ferdi Beyin kızısınız.Sizin hamurunuz temiz pak elmas gibi.Tesettürü denediniz ama az bir şey sabretseydiniz size ne güzel manevi kapılar açılacktı.Acele ettiniz.Ama inşaAllah sizin kalbiniz temiz.Tesettüre dönersiniz.Ferdi TAYFUR babaya selamlar.Ellerinden öperim.O bizim gençlik yıllarının idoolüydü,

Toplam 3 beğeni

Karaoğlan 11 ay önce

Nasıl mutlu isen, öyle giyin. Allah katında aynısın, Tevhid Şahadet açık kapalı herkese geçerli.

Reis 11 ay önce

Denemiş becerememiş. Bunların derdi gündem de olmak.

O k u r 11 ay önce

Bayrak da bez parçası, baş örtüsü de... Esas mesele ona yüklenen mana. Bu mandan uzak olan ne bayraktan anlar mene başörtüsünden... Allah herkesi manayı fark edenlerden etsin...

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun