Saçkıran hastalığı Oscar'da tokada konu olan Jada Pinkett Smith sessizliğini bozdu!

Will Smith'in, 2022 Oscar Ödülleri Töreni'nde eşi Jada Pinkett Smith'in hastalığıyla ilgili şaka yapan komedyen Chris Rock'a tokat atmıştı. Tüm dünyada büyük yankı uyandıran olayın ardından Jada Pinkett Smith, Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokadı 'kutsal' olarak nitelendirdi.

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak görülen Oscar Ödülleri Töreni, geçtiğimiz yıl Will Smith ve Chris Rock arasındaki tokat olayıyla büyük yankı uyandırmıştı. Chris Rock, Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saçkıran hastalığını şovunun bir parçası olarak kullanmak isteyince Will Smith'in öfkelenmesine neden olmuştu. Eşinin hastalığının şaka konusu olamayacağını vurgulayan Smith, bir anda sahneye atlayarak Rock'a sert bir tokat atmıştı. Bu olayın ardından Akademi'den atılan ve birçok projesi iptal edilen Will Smith, uzun bir süre magazin dünyasının en çok konuşulan ismi haline geldi. 

Will Smith ve Chris Rock

Will Smith ve Chris Rock

'Tokat' olayının merkezinde yer alan Jada Pinkett Smith ise aylar sonunda konu hakkında sessizliğini bozdu. Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokatın evliliklerini kurtardıklarını söyleyen Jada Pinkett Smith, bu eylemi "evliliklerini kurtaran kutsal bir tokat" olarak nitelendirdi. Daha önce ilişkilerinin kötüye gittiğini ve ayrılık aşamasında olduklarını açıklayan Pinkett Smith, tokadın ardından eşine bağlılığının ve sevgisinin arttığını dile getirdi. "Tokadın ardından pek çok olumlu şey geldi" Smith, "Bunu 'kutsal tokat' olarak adlandırıyorum" ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

People dergisine konuşan Smith, olayın ilk başta bir skeç olduğunu sandığını "Bu bir skeç' diye düşündüm" sözleriyle ifade etti. "Will'in ona vurmasının imkânı yok' diye düşünüyordum. Will sandalyesine doğru yürümeye başlayana kadar bunun bir skeç olmadığını bile fark edemedim" diyen ünlü isim, olayın ardından ilk olarak eşinin yanına gittiğini ve iyi olup olmadığını kontrol ettiğini söyledi.

Will Smith ve eşi

Will Smith ve eşi

Skandal tokattan sonra Chris Rock'ın kendisinden özür dilemeye çalıştığını da ifade eden Smith, "Chris sahnenin sonuna geldi ve benden özür dilemeye çalıştı. 'Sana zarar vermek istemedim' dedi. 'Bunu şimdi konuşamam Chris' dedim" şeklinde konuştu. Chris Rock'la tokat krizinden bu yana konuşmadığını anlatan Smith, "Umarım bu konudaki tüm yanlış anlaşılmalar giderilir ve barış sağlanır" dedi.

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith

"KENDİ İÇİMDE DAHA DERİN BİR GÜZELLİK OLDUĞUNU ÖĞRENDİM" DEMİŞTİ!

Alopesi hastalığı nedeniyle birkaç yıl önce saçları dökülen Pinkett, The Guardian gazetesine yaptığı açıklamalarda "Kendi içimde daha derin bir güzellik olduğunu öğrendim. Artık saçlarımın dökülüp, gitmesine izin verebiliyorum" ifadelerini kullandı. Bağışıklık sisteminden kaynaklanan bu hastalıkla mücadele sürecine de değinen ünlü isim, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu benim için harika bir öğretmen oldu. Zor ve korkutucu bir süreçti. Çünkü özellikle Afrika kökenli kadınlar olarak kendimizi saçlarımızda öyle çok özdeşleştiriyoruz ki! Gerçekten derine inmek ve dışarıdan görünenin ötesindeki güzelliğimi görmek zorunda kaldım." 

Jade Pinkett Smith

Jade Pinkett Smith

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dilan Polat'ın kara kutusu Şule, akrabalarını Polat villasına yerleştirmişti! Sınır dışı edildi

Köpek gibi çalışan bir kadınım demişti! Seda Sayan'ın 110 milyon TL'lik villasından ilk görüntü

İLİŞKİLİ HABER

Köpek gibi çalışan bir kadınım demişti! Seda Sayan'ın 110 milyon TL'lik villasından ilk görüntü

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0