Fadik Sevin Atasoy'dan kötü haber! Kardeşlerim'in Şengül'ü sette kaza geçirdi

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'in başrol oyuncularından olan Fadik Sevin Atasoy, çekim sırasında kaza geçirdi. Sette ayağı taşa takılarak düşen, dizinin Şengül'ü apar topar hastaneye kaldırıldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumartesi akşamları zirveyi kimseye bırakmayan ve büyük ilgiyle takip edilen Kardeşlerim dizisinin setinde yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Dizinin Şengül'ü olarak hafızalarda yer edinen başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy, dizi çekimleri sırasında bir kaza geçirdi. Yürekleri ağza getiren kaza sonrası apar topar hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Fadik Sevin Atasoy

Fadik Sevin Atasoy

Kardeşlerim dizisi ülke sınırlarını aştı! Güney Amerika bu diziyi konuşuyorİLİŞKİLİ HABERKardeşlerim dizisi ülke sınırlarını aştı! Güney Amerika bu diziyi konuşuyor

AYAĞINDA ÇATLAK TESPİT EDİLDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çekim için gittikleri Beykoz'daki Akbaba Köyü'nde ayağı taşa takılan Atasoy, yere yuvarlandı. Apar topar hastaneye kaldırılan Atasoy'a hastanede röntgen çekildi. Çekilen röntgende, sevilen oyuncunun ayağında çatlak olduğu görüldü.

Fadik Sevin Atasoy kaza

Fadik Sevin Atasoy kaza

"ŞENGÜLİNG 4 EVER"

Ayağı çatlayan ünlü oyuncuya doktorundan ayağının üzerine basmama yasağı getirdi. Birkaç gün tekerlekli sandalye kullanması gereken ünlü oyuncu hastane önünden tekerlekli sandalyeyle yaptığı paylaşıma "2-3 güne toparlarım. Sete dönerim ben… Çünkü Şengüling 4 ever" notunu düşerek haberi duyurdu.

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

emekli 1 yıl önce

kötülere birşey olmaz şengül bu

zafer gülten 1 yıl önce

reklamdır reklam,ayağı taşa takılıp düşmeyle ayakda çatlak olmaz,ayağın çatlaması için çok kuvvetli darbe alması lazım.