Murat Kekilli'den deprem bölgesinde iç ısıtan paylaşım: Bir algı oluşturmaya gerek var mı?

Tüm Türkiye'yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeden bir olsun ayrılmayan şarkıcı Murat Kekilli, çadır kentte çocukların top oynadığı anları takipçileriyle paylaştı. Devlet kurumlarının yardımlarını paylaştığı için eleştirilen Kekilli "Bir algı oluşturmaya gerek var mı?" ifadelerini kullandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ilde büyük yıkımlara neden oldu. On binlerce konutun yıkıldığı bölgede evleri yıkılan vatandaşlar Kızılay ve AFAD desteğiyle çadır kentlere yerleştirildi. Depremin ilk gününden itibaren aralıksız çalışmalara yardım eden Murat Kekilli, son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na depremzede birkaç çocuğu evlat edinmek için başvuruda bulunduğunu açıklamıştı.

Murat Kekilli

Murat Kekilli

Devlet kurumlarının yardımlarını sosyal medya hesabından sık sık paylaşan Kekilli, kendisine gelen eleştirileri yanıtsız bırakmayarak "Herkes ilk günden beri görevinin başında... AFAD, Kızılay, TSK, Madenciler ve diğerleri... Şimdi gözümün gördüğüne mi inanayım, yoksa söylentilere mi?" şeklinde açıklamalarda da bulunmuştu. Kendisini "algı" oluşturduğuna dair eleştirenlere deprem bölgesinden yaptığı paylaşımla en güzel yanıtı veren Kekilli'nin son paylaşımı dikkat çekti. 

Murat Kekilli deprem bölgesinden kareler

Murat Kekilli deprem bölgesinden kareler

"BİR ALGI OLUŞTURMAYA GEREK VAR MI?"

Çadır kentte AFAD ekipleri ve Kızılay görevlilerinin çocuklarla top oynadığı anları Twitter hesabından yayımlayan Kekilli, çocuklarının mutluluğunu anbean "Bir algı oluşturmaya gerek var mı?" sözleriyle takipçileriyle paylaştı. Top oynamak için çocuklardan izin isteyen Kekilli, "Çocuklarla oyununuzu paylaşırsanız buna çocuklar ne diyecek "Allah" diyecek elbette. Birazdan biz de çocuklarla top oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Çadır kentteki görüntüleri takipçileriyle paylaşan Kekilli'ye "Sanat halkın içinde halk gibi olmayı gerektirir. Ne mutlu gönül sanatçılarına", "Keşke herkes sizin gibi samimi olsa" ve "Güzel adamsın yüreğine sağlık" gibi yorumlar geldi.

Murat Kekilli deprem bölgesinde

Murat Kekilli deprem bölgesinde

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

POKER 1 yıl önce

BAZI SANATCILAR YOKLUKTAN GELDİGİ İÇİN HAYATI DAHA İYİ BİLİR MURAT KEKİLLİDE NELERE KATLANIP GELMİŞTİR O YÜZDEN İNSANLARIN DURUMUNU BİLDİGİ İÇİN DEPREMDE YARDIMA KOŞMUŞ NEGÜZEL İNSANLARA MORAL VERİYOR İYKİ var

bela 1 yıl önce

Murat adamdır

06 Ankara 1 yıl önce

Adamsın abi . Allah razı olsun.

Yörük GURD 1 yıl önce

Adamsın Kekilli gardaş.

Cumhur 1 yıl önce

Bravo Kekilli senin gibi sanatçılara ihtiyacımız var deprem bölgesinde mahvolmuş insanları moral yapıyor moral veriyor Bravo sana tebrik ediyoruz

Yorumların Tümünü Okuyun