Kardeşini son yolculuğuna uğurlayan Serdar Ortaç duygularını ifade etti!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde kardeşi Serkan Ortaç'ın acı kaybını yaşadı. Kardeşini son yolculuğa uğurlayan Serdar Ortaç, duygularını ifade etti.

Uzun bir süredir MS hastalığı ile mücadele edan pop şarkıcısı Serdar Ortaç, 3.5 yıldır H1N1 virüsü ile mücadele eden Serkan Ortaç'ın acı kaybını yaşadı. Dün toprağa verilen Serkan Ortaç'ın cenaze töreninde ayakta güçlükle durun ünlü şarkıcı, magazin gazetecilerinin sorularını yanıtladı.

Serdar Ortaç kardeş acısı yaşadı! Cenaze töreninde ayakta durmakta zorlandı!İLİŞKİLİ HABERSerdar Ortaç kardeş acısı yaşadı! Cenaze töreninde ayakta durmakta zorlandı!

Serdar Ortaç kardeşi Serkan Ortaç

Serdar Ortaç kardeşi Serkan Ortaç

"VEFATINI KONSER DÖNÜŞÜ ÖĞRENDİM"

Kardeşinin vefatından sonra muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç, "5 senedir hastaydı... Konserden dönüşte öğrendim." dedi. Annesi de müşade altına alınan şarkıcı, "Hiçbir anne böyle bir durumda iyi olamaz. Ama başında ben ve büyük kardeşim varız. İyi olmasına çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç ve Serkan Ortaç

Serdar Ortaç ve Serkan Ortaç

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Van'a gelin gelen Japon kadın: Otlu peynir çok güzel!

CZN Burak'tan depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesine ziyaret! Duygusal anlar...

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesine ziyaret! Duygusal anlar...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0