CZN Burak'tan depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın annesine ziyaret! Duygusal anlar...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük deprem felaketinin ardından 40 binin üzerinde insan hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler biri de sosyal medyada çektiği videolar ile tanınan 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

6 Şubat 2023 tarihinde Türkiye'nin 11 ilini etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetinde iki büyük deprem felaketi yaşandı. Büyük yıkımların yaşandığı bu depremler kırk binin üzerinde insanın hayatını kaybetmesine sebep oldu. Depremden etkilenen illerden biri olan Hatay'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden bir isim de sosyal medya fenomeni olarak bilinen Taha Duymaz oldu. Duymaz'ın ölümünün ardından ailesinin sürekli destekçisi olan CZN Burak ise 19 yaşındaki fenomenin ailesini ziyaret etti.

CZN Burak ve Taha Duymaz

CZN Burak ve Taha Duymaz

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Duymaz'ın gerek enkaz altında kaldığı andan itibaren gerekse ölümünün ardından sürekli ailesinin yanında olan CZN Burak lakaplı restoran zinciri sahibi Burak Özdemir, geçtiğimiz akşam Duymaz annesini evinde ziyaret etti. Özdemir'in ziyarete sırasında duygusal anlar yaşandı.

"MERYEM ANNENİN YANINA GELDİM"

Duymaz'ın ailesini ziyareti sırasında çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Özdemir, o karelere "Taha kardeşimin ailesi Meryem annenin yanına geldim.. Allah rahmet eylesin" notunu düştü.

CZN Burak

CZN Burak

Burak Özdemir

Burak Özdemir

Kardeşini son yolculuğuna uğurlayan Serdar Ortaç duygularını ifade etti!

İLİŞKİLİ HABER

Kardeşini son yolculuğuna uğurlayan Serdar Ortaç duygularını ifade etti!
Hamilelik sonrası kilolarıyla gündem olan Adriana Lima yeni haliyle şoke etti!

İLİŞKİLİ HABER

Hamilelik sonrası kilolarıyla gündem olan Adriana Lima yeni haliyle şoke etti!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0