Derya Tuna açıklamasıyla gülümsetti! "İdo ile Yasemin'in gizli çocukları"

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in 2002 yılında yollarını ayırdıkları Derya tuna geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalandı. Gazetelerin sorularını yanıtlayan Tuna, verdiği cevapla yüzleri güldürdü.

Şarkıları dillere pelesenk olan ve geçmişte birçok yapımda yer alan usta sanatçı İbrahim Tatlıses ile Günah filminin setinde tanıştığı Derya Tuna'dan dünyaya gelen ve en az kendileri kadar ünlü olan oğulları İdo Tatlıses, 7 Ekim 2021 tarihinde üç yıldır birliktelik yaşadığı manken Yasemin Şefkatli ile dünya evine girmişti. İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna'nın geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Arkadaşı ile birlikte görüntülenen Tuna'nın muhabirlerden gelen cevap yüzlerde tebessüm oluşturdu.

İbrahim Tatlıses Derya Tuna ve İdo Tatlıses

İbrahim Tatlıses Derya Tuna ve İdo Tatlıses

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna torun hasreti çekiyor!

"İDO İLE YASEMİN'İN GİZLİ ÇOCUKLARI"

AVM'de yakın arkadaşının bebeğini gezdirirken görüntülenen Derya Tuna, arkadaşının bebeği için "İdo ile Yasemin'in gizli çocukları" diyerek cevap verdi. Tuna'nın bu cevabı muhabirleri güldürdü. Gelini Yasemin Şefkatli hakkında sosyal medyada çıkan hamilelik haberlerine cevap veren Tuna, "Şu an öyle bir durum yok. Eğer olursa çok mutlu oluruz." ifadelerini kullandı.

Derya Tuna

Derya Tuna

"ANNEM TORUN DİYE SAYIKLIYOR"

Dillere destan bir düğünle dünya evine giren şarkıcı İdo Tatlıses ise Yasemin Şefkatli ile olan evlilikleri hakkında "Çocuk için erken olduğunu düşünüyoruz ama annem ilk günden beri torun torun diye sayıklıyor. En hayırlı zamanda olmasını diliyoruz. Çocuk güzel bir şey, bakalım kısmet" ifadelerini kullanarak annesi Derya Tuna'nın torun hasreti çektiğini dile getirmişti.

İdo Tatlıses eşi Yasemin Şefkatli ve Derya Tuna

İdo Tatlıses eşi Yasemin Şefkatli ve Derya Tuna

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mert Ramazan Demir trafikte durduruldu! "Ferit aşağıya in"

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dişleri sosyal medyayı ikiye böldü!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dişleri sosyal medyayı ikiye böldü!
Amerika sokaklarında TOGG rüzgarı esti! Adriana Lima TOGG'u seçti

İLİŞKİLİ HABER

Amerika sokaklarında TOGG rüzgarı esti! Adriana Lima TOGG'u seçti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0