Zeynep Kankonde ölümle burun buruna geldi! Yolda yürürken başına taş düştü!

Zeynep Kankonde, İstanbul'da yolda yürürken ölümle burun buruna geldi. Caddede yürürken talihsiz bir olay yaşayan ünlü oyuncunun başına taş düştü.

Seversin, Aşk Mantık İntikam, Yeni Gelin, Ulan İstanbul gibi dizilerle karşımıza çıkan Zeynep Kankonde, akıl almaz bir olayla karşı karşıya kaldı. Dün sabah saatlerinde İstanbul'un Şişli İlçesinde arkadaşlarıyla birlikte yürüdüğü sırada İnşaat halindeki bir binadan 7. katından kafasına taş düştü. Olayın ardından kendi imkanlarıyla hastaneye giden oyuncu daha sonra soluğu karakolda aldı.

Zeynep Kankonde

Zeynep Kankonde

KENDİ İMKANLARIYLA HASTANEYE GİTTİ

Yaşadığı olaya anlam veremeyen Konkande, başına taş düştükten sonra olay yerindeki inşaat işçilerine seslendi yanıt alamayan ünlü isim soluğu kendi imkanlarıyla hastanede aldı. Yapılan müdahalenin ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili tahkikat başlatan emniyet güçleri inşaat işçileri Bekir Susoy ve Sadi Türkmen'i adli işlemler için polis merkezine davet ettiği öğrenildi.

Zeynep Kankonde

Zeynep Kankonde

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Arzu Yanardağ'a film setinde evlilik teklifi! O anları paylaştı

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0