Merve Boluğur paylaşımıyla kafaları karıştırdı! Yeniden evleneceğini 'I said yes' diyerek...

Özel hayatı ve konuşmalarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Yeniden evleneceğini çektiği fotoğrafa 'I said yes' diyerek duyurdu.

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda DJ Mert Aydınla evlenmişti. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle 53 gün süren evlilik tek anlaşmalı olarak bitmişti. Boşanmanın ardından tekrar araya gelen fakat bu süreçte birlikte olamayan ünlü çift yolları ayırmıştı. Geçtiğimiz günlerde Merve Boluğur'un yaptığı paylaşım ise kafaları karıştırdı.

Merve Boluğur

Merve Boluğur

MERVE BOLUĞUR 'I SAİD YES' DEDİ KAFALAR KARIŞTI

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve sık sık paylaşım yapan Merve Boluğur son paylaşımıyla herkesin kafalarını karıştırdı 'I said yes' notunu düşerek paylaştığı fotoğraf herkesin aklına "Merve Boluğur yeniden mi evleniyor?" sorularını sordurtmaya başladı.

Merve Boluğur

Merve Boluğur

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Başörtüsü takma kararı alan genç kızın arkadaşlarının tepkisi gündem oldu!

Tiyatro oyunu 'Küheylan'ın galası yapıldı

İLİŞKİLİ HABER

Tiyatro oyunu 'Küheylan'ın galası yapıldı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Osman 1 yıl önce

Maşallah. Ne güzel kapanmış. Bizdeki diğer sosyete kapalılarından değil. Rabbim tamamına erdirsin.