İlber Ortaylı'nın en mutlu günü! Sosyal medyadan duyurdu! İkinci kez...

Tarih bilgisiyle adından sık sık söz ettiren İlber Ortaylı, sosyal medya hesabından müjdeli haberi duyurdu. İkinci kez dede olan Ortaylı, o anları duygusal bir notla paylaştı. İşte İlber Ortaylı'nın en mutlu gününden o karesi;

Türkiye'nin en ünlü profesörlerinden olan tarih bilgisiyle herkesin gönlünde taht kuran Prof. Dr. İlber Ortaylı, ikinci kez dede olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ortaylı, sosyal medya hesabından heyecanını paylaştı.

"HAYATIMIN EN MUTLU ANLARINDAN BİRİ" DİYEREK DUYURDU!

Ünlü isim bu mutlu haberi Instagram hesabından şu sözlerle duyurdu.  "Hayatımın en mutlu anlarından biri. Sevgili kızım Tuna ve Sertaç bana bir de kız torun gösterdiler. Defne'nin mutlu bir zamanda ama her şeyden önce güvenli bir ülkede büyümesini ve yaşlanmasını diliyorum. Diğer torunum Deniz Ali de böylelikle çok istediği bir kız kardeşe sahip oldu. Güzel günlerde hep birlikte olmaları dileğiyle."

İlber Ortaylı ikinci kez dede oldu

İlber Ortaylı ikinci kez dede oldu

İlber Ortaylı'nın bu gönderisi birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bazı sosyal medya kullanıcısının yorumları ise sosyal medyada gündem oldu. İşte o yorumlar; 

"Düşünsene deden İlber Ortaylı, olmadı başaramadık"

"Keşke benim dedem de İlber Ortaylı olsa"

"O herkesin dedesi"

"Ben şahsen İlber hoca gibi birinin oğrencisi yada öğretmenim olmasını isterim muhakkak ki bir dedesi vardır sanki onu beğenmiyor gibi olmuş yazı"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Nihat Hatipoğlu'nun ilk sahur programında sorulan o soru gündem oldu! "Sevilmemenin Günahı"

 

 

Amerikalı yönetmen Peter Werner hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Amerikalı yönetmen Peter Werner hayatını kaybetti!
İkinci kez anne olan Fahriye Evcen'in tesettürlü kareleri gündeme geldi!

İLİŞKİLİ HABER

İkinci kez anne olan Fahriye Evcen'in tesettürlü kareleri gündeme geldi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

öneri 1 yıl önce

chpli ilber hoca güvenli ülke istiyorsan bu chpyi desteklemeyi bırak galatasaraydaki öğrencilere de chp sandık müşaviri olmalarını tavsiye etmeyi bırak . öğrencilerin siyasi görüşünü şekillendiriyorsan bu işleri bırak hoca.İyi bir tarih hocasısın ama bu chpnin Atatürkün chpsi olmadığını bile anlayamıyorsan yakışmıyor sana.

Toplam 2 beğeni

Ayışığı 1 yıl önce

Güvenli bir ülkede büyümesini istiyormuş torununun ama chp ye yani pkk ya oy verenler istemiyor napalim tehcir e tabi tutalım sayın hocam güvenliğimizi bozanları.

Toplam 2 beğeni