Pelin Akil 'Ne bu küçük hesaplar' diyerek sahur paylaşımı yaptı!

Oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Sahurla ilgili paylaşımı takipçilerinin yüzünde gülümsemeye sebep oldu.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sanat camiasından da birçok ünlü isim bu aya özel paylaşımlarda bulunuyor. Bu paylaşımlara ortak isimlerden biride Pelin Akil oldu. Kalktığı sahura dair yaptığı paylaşımla gündeme gelen Akil, çekildiği fotoğrafın üstüne "Ne bu küçük hesaplar" notunu düşerek paylaşması takipçilerini tebessüm ettirdi.

Pelin Akil

Pelin Akil

PELİN AKİL'DEN GÜLDÜREN SAHUR PAYLAŞIMI

Sosyal medya platformunda aktif olan Pelin Akil, sahurla ilgili paylaşım yaptı. İkiz çocuk annesi Akil, öz çekim yaptığı fotoğrafın altına, "Tam 05:28'i bekliyorum son suyu içmek için... Hayır ne mana, iç suyunu yat ne bu küçük hesaplar." notunu düşerek paylaştı.

Pelin Akil

Pelin Akil

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak'tan doğum gününe özel videolu paylaşım!

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Hakperest 1 yıl önce

müslümanlar icin "SABAH NAMAZI" diye birsey de var, hem de tam da Imsak vaktinde sonra... :-)