Hakan Ural'dan 'Milli Muharip Uçak' paylaşımı: Tarihe tanıklık ediyoruz!

Son yıllarda havada, karada ve denizde yerli ve milli üretimlere ağırlık veren Türkiye, yeni tasarım ve icraatlarıyla gururlandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde "Hani hazır tehditler havalarda uçuşup salyalarla hakaretler ediliyorken" diyerek milli değerlerle ilgili paylaşım yapan sunucu Hakan Ural, Milli Muharip Uçak'ının deneme sürüşünü takipçilerine sundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kübra Şenal

Yasemin.com / Özel

Ülkemiz, dış ülkelere bağlı kalmadan ürettiği yerli ve milli araçlarıyla hem (hava, kara ve deniz) savunma gücünü artırıyor hem de TOGG ile tüm dünya ülkelerinde Türkiye'nin adını duyuruyor. S/İHA, Hürjet, Piri Reis gibi son yıllarda ağırlık verdiği yüzde yüz yerli ve milli üretimlere her geçen gün yenisini ekleyen Türkiye, yurt dışındaki ve yurt içindeki milyonlarca Türk'e gurur olmaya devam ediyor. Vatanına, milletine ve devletine bağlılığıyla bilinen oyuncu ve sunucu Hakan Ural, son olarak yaptığı paylaşımla Türkiye'nin gururlarından biri olan yeni üretim 'Milli Muharip Uçak'ının -başarıyla sonuçlanan- deneme sürüşüne yer verdi.

Milli Muharip Uçak

Milli Muharip Uçak

Hakan UralİLİŞKİLİ HABERHakan Ural'dan yerli ve milli gurur paylaşımı! "Geçtiğimiz hafta konuşulmayan güzel olaylar"

'MİLLİ MUHARİP UÇAK' GURURLA UÇAR!

Türkiye, değerli mühendislerinin üstün zekasıyla S/İHA (silahlı insansız hava aracı), jet uçağı Hürjet, TOGG, Anka-3, Atak-2, Piri Reis (denizaltı), Fırkateyn: F 515 (savaş gemisi)'e bir de Milli Muharip Uçak'ını ekledi.

"Yerli milli İHA, S/İHA, yerli otomobili, tankı, otobüsü, denizaltısı, savaş gemisi... Saymakla bitmeyecek mucize gibi gelişmeler" diyen Hakan Ural, piste çıkan Milli Muharip Uçak'ının deneme sürüşünü şu sözlerle paylaştı:

Hakan Ural Milli Muharip Uçakını paylaştı

Hakan Ural Milli Muharip Uçakını paylaştı

"TARİHE TANIKLIK EDİYORUZ"

"Bu topraklarda yetişmiş büyümüş hayat yaşamış geçirmiş akıl, vicdan, izan sahibi olup da şu manzara ile onur-gurur duymayan gözü dolmayan bir insan olabilir mi? Aslında ülkemiz adına bir çok konuda tarihe tanıklık ediyoruz. Yerli milli İHA, S/İHA, yerli otomobili, tankı, otobüsü, denizaltısı, savaş gemisi... Saymakla bitmeyecek mucize gibi gelişmeler ve yerli milli jetimiz... Hamdolsun, Allah emeği geçenlerden razı olsun. 55 yaşındayım şu günleri görüp yaşadığıma inanamıyorum. Hep söylerim insanın olduğu yerde hata eksik olmaması yanlış olmaması mümkün değil, amaç niyet önemli hayatın doğal akışında dostluklarda da bu basit kritere bakarız. Ama şu yapılanların emeklerin hakkı ödenmez."

Hakan Ural ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Hakan Ural ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

"BİR İMPARATORLUĞUN AYAK SESLERİ"

Ural'ın paylaşımı binlerce beğeni alırken, Milli Muharip Uçak için bir kullanıcı tarafından yapılan "Bir imparatorluğun ayak sesi" yorumu tüyleri adeta diken diken etti.

İşte o yorumlar:

Hakan Uralın paylaşımına gelen yorumlar

Hakan Uralın paylaşımına gelen yorumlar

Hakan Uralın paylaşımına gelen yorumlar

Hakan Uralın paylaşımına gelen yorumlar

BİR YORUM YAPIN 0