Estetiği abartan Songül Karlı resmen konuşamıyor! Songül Karlı da estetik var mı?

Sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı pozlarıyla dikkat çeken Songül Karlı, estetik yaptıran ünlüler arasına girdi. Ufak ufak değişimlerle eski halinden eser kalmayan Songül Karlı'nın yüzünde oluşan deformasyon sosyal medyada gündem oldu.

7 yıldır televizyon ekranlarında yer alan ve çeşitli programlara ev sahipliği yapan Songül Karlı'nın değişimi herkesi şaşkına çeviriyor. En son kalça yaptırdı iddiaları ile gündemi sarsan Songül Karlı, son hali ile takipçilerini şaşkına çevirdi. Yüz gerdirme işlemi yaptıran ve gözündeki oluşan tuhaflık hayranları tarafından fark edildi.

Songül Karlı estetikli hali

Songül Karlı estetikli hali

"YETER ESTETİĞİ BIRAK"

Yüzündeki değişimin fazlaca dikkat çekmesi üzerine takipçileri Songül Karlıya estetiği bırakması için yorumlarda bulundu.  'Bir gözün başka bir gözün başka yere bakıyor', 'Yeter, estetiği bırak', 'Yazık ettin kendine' , 'Estetik yüzünden konuşamaz hale geldin' şeklindeki ifadeler ise dikkat çekti.

NE OLMUŞTU?

YENİ HALİ ŞAŞKINLIK ESKİ HALİ ŞOKE ETTİ

Estetik konusunda son dönemlerde en sık konuşulan kişilerden biri olan Songül Karlı, filtre ve efekti abartınca sosyal medya kullanıcıların radarına takılmıştı.

Estetikli halleri ile herkesi şoke etti

Estetikli halleri ile herkesi şoke etti

Hayranları Songül Karlı'nın estetik yaptırması üzerine, "Ekranda bu kadar güzel değilsiniz""Doğal halin daha güzeldi", "Keşke bu kadar estetik yaptırmasaydın", "Filtre kullanmasan da güzelsin", "Estetik yaptırdın bari filtre kullanma" gibi yorumlarda bulunmuştu.

 

Songül Karlı estetik olduğu anlar

Songül Karlı estetik olduğu anlar

 

Ne olmuştu?

Songül Karlı, kuaförden çıktığı anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı. Saç rengini değiştirmesi ile dikkat çekmiş bir çok kullanıcısından yorum almıştı.

Songül Karlı

Songül Karlı

SON HALİNİ GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Yaptığı ufak değişimlerle takipçileri tarafından "Ufak değişim çok yakışmış" , "Yüzünde bir değişiklik var ama anlayamadım" , "İnşallah fazla estetik falan yaptırmaz" gibi yorumlarda bulunmuştu.

İşte Songül Karlı'nın o paylaşımı;

Songül Karlı

Songül Karlı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

2 yaşındaki çocuğun tehlikeli oyunu yürekleri ağza getirdi!

32 yıl sonra büyük kavuşma! Kardeşine kavuşma anı duygulandırdı

İLİŞKİLİ HABER

32 yıl sonra büyük kavuşma! Kardeşine kavuşma anı duygulandırdı
Apaçi Mustafa'dan tepki çeken sözler! Seda Sayan'a bela okudu

İLİŞKİLİ HABER

Apaçi Mustafa'dan tepki çeken sözler! Seda Sayan'a bela okudu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 6

Donsuz damat 5 ay önce

Cok ama cok cirkin olmu$..Anlamsiz soguk bir yüz ifadesi abartmiyorum ama eski haline bildigi icin söylüyorum..IGRENC OLMU$. Acaip sogudum sifirda artik.

Toplam 1 beğeni

Cemaldemir 5 ay önce

Eskiden daha güzeldi

Toplam 2 beğeni

ille de Niksar 5 ay önce

çok çirkin olmuş, çokk... valla orjinali çok süper idi..

Toplam 1 beğeni

MERSİNLİ 5 ay önce

Ne ufak tefek değişilikler televizyona çıktı çıkalı değişmeyen yerimi kaldı. Bu halini annesi yaşıyorsa eğer annesi bile tanımaz

Toplam 1 beğeni

yusuf 5 ay önce

eski songül daha güzeldi .

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun