Selami Şahin hakkında çıkan haberlere yeni açıklama! "Bana tuzak kurdular"

Usta sanatçı Selami Şahin hakkında, ofisinin bulunduğu bölgede bulunan hayranlarını / vatandaşları rahatsız edici tavırlar sergilediği öne sürülmüştü. Selami Şahin hakkında çıkan iddialara avukatı açıklama yapmıştı. Usta sanatçıdan yeni açıklama geldi.

Ünlü isim Selami Şahin hakkında, geçtiğimiz günlerde ofisinin bulunduğu bölgedeki insanları rahatsız edici tavırlar sergilediğine yönelik iddialar ortaya atılmıştı.

SELAMİ ŞAHİN'DEN YENİ AÇIKLAMA!

Usta sanatçı Selami Şahin, son olarak kendisi ile ilgili yapılan Son olarak dışarıda görüntülenen Şahin, hakkında çıkan iddialara "Bana tuzak kurdular" diyerek cevap verdi. 

OLAYIN GEÇMİŞİ!

Daha önce de Selami Şahin'in sosyal medya hesabından konuyla alakalı açıklamada bulunulmuştu.

Selami Şahin'in sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Selami Şahin hakkında basına ve kamuoyuna yansıyan haberler ile ilgili, sanatçının ailesi ve ekibi olarak derinden üzüldüğümüzü bildirmek isteriz. Selami Şahin, bu ülke müziğinin en önemli kilometre taşlarından biridir. Yarım asrı aşan sanat hayatı boyunca düşüncelerine göre bestelemiş ve sevenleri ile samimi bir yaşam sürdürmeyi tercih etmiştir."

"Selami Şahin, yıllardır bahsi geçen bölgede iş ve sosyal yaşamını sürdürmektedir. Kendisinin hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiştir. Bu konuda yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır."

Selami Şahin

Selami Şahin

SELAMİ ŞAHİN HAKKINDA YENİ BASIN AÇIKLAMASI

"Son günlerde bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya mecralarında Selami ŞAHİN’i yıpratmaya ve karalamaya yönelik, hedef gösteren, basın özgürlüğünün sınırları aşılarak asılsız- gerçek dışı ve iftira boyutuna varan haberler ve sosyal medya paylaşımları sebebiyle tarafımızca basın açıklaması yapılması zarureti hasıl olmuştur.

Öncelikle belirtmek isteriz ki; yazılı basında ve sosyal medya mecralarında müvekkilimiz Selami ŞAHİN hakkındaki asılsız haber içeriklerinin ve sosyal medya paylaşımlarının “kişilik haklarını ihlal eder mahiyette olduğu gerekçesi ile” taleplerimiz doğrultusunda İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’nce “Erişimin Engellenmesine” Karar Verilmiştir.

İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’nce verilen Erişimin Engellenmesi kararından da anlaşılacağı üzere, müvekkilim hakkında 28.03.2023 tarihinden itibaren yazılı basında ve sosyal medya mecralarında paylaşılan içerikler tamamen kişilik haklarına açık bir saldırı niteliği taşımaktadır. Müvekkilin kişilik haklarına açıkça saldırı niteliği taşıyan adı geçen haberler ve sosyal medya paylaşımlarına ilişkin, tüm sorumlular aleyhine hukuki mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizi ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyunun bilgisine saygı ile sunuyoruz. "

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0