Sinan Akcıl Togg alabilmek için araçlarını sattı! Tüylerini diken diken olacağı sahne olarak...

Şarkıcı Sinan Akçıl, Türkiye'nin milli aracı Togg için iki arabasını sattığını açıkladı. Yurt dışında Togg aracını gördüğünde tüylerinin diken diken olacağını belirten Akçıl, 2024'te "İnsanlar beni her yerde Togg ile görecek" dedi.

YouTube'de bir programa katılan şarkıcı Sinan Akçıl, yerli otomobil Togg satın almak istediğini söyledi. Togg sahibi olmaya hak kazanan ilk 20 kişinin arasında olmadığını dillendiren Akçıl, ilgi duyduğu 2 aracını Togg almak için sattığını söyledi.

Sinan Akçıl Togg konuşması

Sinan Akçıl Togg konuşması

"TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUR"

Togg kullanmayı çok istediğini belirten Sinan Akçıl, "Yakın zamanda inşallah iki aracımı da sattım, Togg almak ve tek araba kullanmak istiyorum. Sadece konserlere gidip geldiğimiz bir minibüsümüz var. Togg gelince o da gidecek. Ben 3 araçtan vazgeçip, yerli ve milli Togg'u kullanmayı tercih ettim. Bugün ilk teslimatı yapıldı. 2023 sonu veya 2024'te inşallah insanlar beni her yerde Togg ile görecekler. Gurur duyduğum bir proje. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı tebrik ederim. Bence gerçekte yurt dışında Togg görürsem tüylerim diken diken olur gerçekten. Çok başarılı bulduğum bir iş, çok mutluyum. Ben de inşallah gururla Togg'a bineceğim." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak yine yürekleri ısıttı! Hatay Samandağ'da...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

FATİH 1 yıl önce

adamsın sen adam