Eylül Tumbar yükselişe devam ediyor! "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" dizisinin Bambi'si kimdir?

Dünyanın en çok kullanılan dijital dizi ve film izleme platformu olan Netflix'te yayınlanan Türk yapımı dizi "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" nin Bambi'si olarak yer alan genç oyuncu Eylül Tumbar, oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplarken özel hayatıyla da merak edildi. Yükselişe geçen genç oyuncular arasında yer alan Tumbar, IMDB sonuçlarına göre, Türk oyuncular arasında ikinci sıraya yerleşmeyi başardı.

Uluslararası listelerde en çok izlenenler arasına giren, Netflix'te yayınlanan son Türk yapımı dizi olan "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" ilgi çekici konusuyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da bir hayli ilgi odağı olmayı başardı. Sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına giren dizinin başrollerinde Melisa Sözen, Birand Tunca, Deniz Karaoğlu, Buçe Buse Kahraman, Musa Uzunlar, Hakan Boyav gibi başarılı isimler yer alırken genç oyuncu Eylül Tumbar oyunculuk performansıyla izleyicinin ilgisi çekti. Dizide Bambi karakteri olarak yer alan genç oyuncu, Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'na olan benzerliğiyle de dikkat çekerken oyuncunun özel yaşamı da oldukça merak edilmeye başlandı. Genç oyuncu aynı zamanda IMDB Starmetre sonuçlarına göre büyük bir başarı elde ederek, 11 milyondan fazla kişinin yer aldığı listede Türk oyuncular arasında ikinci sıraya yerleşerek dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Peki Eylül Tumbar kimdir? Eylül Tumbar hangi yapımlarda rol aldı? İşte merak edilenler...

Eylül Tumbar

Eylül Tumbar

Çağatay Ulusoy çok konuşulacak bir projeye imza attı! Kübra dizisinden ilk fotoğraf geldiİLİŞKİLİ HABERÇağatay Ulusoy çok konuşulacak bir projeye imza attı! Kübra dizisinden ilk fotoğraf geldi

EYLÜL TUMBAR KİMDİR?

"Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" isimli dizi ile gündeme yerleşmeyi başaran genç oyuncu Eylül Tumbar birçok kişinin ilgisini çekmiş durumda. Başarılı cast direktörü Fatoş Koçak keşfedilen genç oyuncu, Netflix’in rekortmen dizisi "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşıyor. 2002 yılında dünyaya gelen, 21 yaşındaki genç oyuncu İzmir’in Çeşme ilçesinde yaşamına devam ediyor. İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü’nde eğitimini tamamlayan Tumbar’ın kariyerine oyuncu olarak devam etmesi bekleniyor.

Eylül Tumbar kimdir

Eylül Tumbar kimdir

YÜKSELİŞE DEVAM EDİYOR!

İzleyicinin büyük beğenisini kazanan Tumbar, IMDB Starmetre sonuçlarına göre büyük bir başarı elde ederek 11 milyondan fazla kişinin arasında yer aldı ve Türk oyuncular arasında ikinci sıraya yerleşmeyi başararak yükselişe devam ediyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Bambi

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Bambi

"BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE?" DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

DİZİ UYARLAMA MI?

Tüm hayatlarını otelden otele kaçarak geçiren bir anne kızın yaşamına odaklanılan dizi trajik bir hikayeyi anlatıyor. Dizide anne ve kızın karşılaştığı olaylar ve kişilere karşı gösterdikleri mücadele ilgi çekerken anne kızın kaldığı karanlık ve insan olmakla ilgili verecekleri savaş izleyenleri adeta şoke edecek. Genel olarak Kapadokya’da çekilen dizinin Can Yayınları tarafından basılan ve Perihan Mağden tarafından kaleme alınan "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" isimli çok satan kitaptan uyarlandığı biliniyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sosyal medyada viral olan anlar! Namaz kıldıran imamın üzerine çıkan kedi...

Kızılcık Şerbeti oyuncusu Müjde Uzman çarpıcı açıklamalarda bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti oyuncusu Müjde Uzman çarpıcı açıklamalarda bulundu!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0