İlber Ortaylı'ya Google'da en çok sorulan soru gündem oldu! "Bunu soran birde aptal..."

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda Google'da en çok sorulan sorular Ortaylı'ya soruldu. Ünlü tarihçi "Ben neden eziğim?" sorusuna "Bunu soran bir de aptal..." cevabıyla herkesi kahkaha tufanına boğdu.

"Cahille Sohbeti Kestim" isimli programa konuk olan Prof. Dr. İlber Ortaylı, Google'da en çok sorular sorulara yanıt verdi. "-Ben neden sevilmiyorum? -Ben neden bu kadar çirkinim? -Ben neden doğdum? -Ben neden dışlanıyorum? -Ben neden eziğim?" gibi soruların yanıtını veren Ortaylı, cevaplarıyla herkesi güldürdü.

İlber Ortaylı

İlber Ortaylı

İLBER ORTAYLI'DAN GÜLDÜREN YANITLAR

Ünlü tarihçiye "Neden bu soruları aratıyorlar?" diye soruldu. Ortaylı'nın cevabı ise; "Sevilmiyorum. Kim seninle uğraşacak?" yanıtında bulundu. Soruların devamını şu şekilde yanıtlayan tarihçi, "Ben neden eziğim sorusu psikolojik bir soru. Bunu psikolojik danışmana soracak Google'a değil. Bunu soran bir de aptal. Yanlış yere soruyor. Ben neden doğdum sorusu tam bir isyan. Bunu Avrupa'da intiharla hallederler. Macaristan'da, İsveç'te, Norveç'te çok vardır."

İlber Ortaylı

İlber Ortaylı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Depremzedeler için Türkçe, İngilizce ve Urduca dayanışma şarkısı: Ey Türkiyem

Müge Anlı'nın elinde yapıştırıcı patladı! Parmakları birbirine yapışan sunucu...

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın elinde yapıştırıcı patladı! Parmakları birbirine yapışan sunucu...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0