Dünyaca ünlü milyarder Bob Lee sokak ortasında katledildi!

Dünyaca ünlü milyarder Bob Lee, geçtiğimiz günlerde ABD'nin Kaliforniya eyaletinde saldırıya uğradı. Hastanede yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayan 43 yaşındaki Lee'nin ölüm haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

ABD merkezli teknoloji şirketi Cash App'in kurucusu milyarder Bob Lee, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde saldırıya uğrayarak öldürüldü. San Francisco Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, polislerin yerel saatle 02.35 civarı bir bıçaklanma ihbarı aldığı ve polislerin bölgede 40'lı yaşlarında bir erkeği ağır yaralı bir şekilde bulduğu ifade edildi. Polis ekipleri olay yerinde Lee'ye müdahale etse de hastaneye kaldırılan milyarderin yaşam savaşını kaybettiği açıklandı.

Bob Lee

Bob Lee

Olayla ilgili soruşturma devam ederken San Francisco Polis Departmanı, Twitter'da paylaşım yaparak, bıçaklanma hakkında bilgisi olan herkesin departmanı araması gerektiğini duyurdu. Oğlunun acısıyla kahrolan baba Lee ise, sosyal medya hesabından "En yakın arkadaşımı kaybettim" şeklinde paylaşım yaparak ölüm haberini doğruladı.

Bob Lee öldürüldü

Bob Lee öldürüldü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Neslihan Atagül dansıyla büyüledi! "Ah Belinda" filminin ön gösteriminde...

Mustafa Ceceli'den alkış toplayan yardım! Depremzede aileler için harekete geçti

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Ceceli'den alkış toplayan yardım! Depremzede aileler için harekete geçti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0