Mustafa Ceceli'den alkış toplayan yardım! Depremzede aileler için harekete geçti

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen aileler için harekete geçti. 10 depremzede aile için İstanbul'da ev tutan Ceceli, ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşıladı.

Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde büyük yıkımlara neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından, tüm Türkiye bölge için seferber oldu. Herkesin elini taşın altına koyduğu bu acılı dönemde depremzedeler için harekete geçen isimlerden biri de Mustafa Ceceli oldu. Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesinden sahiplendikleri köpekleri Odin'i eğittikleri anları takipçileriyle paylaşan Mustafa Ceceli ve Selin İmer çifti, son hareketleriyle alkış topladı.

Mustafa Ceceli ve Selin İmer

Mustafa Ceceli ve Selin İmer

10 depremzede aile için İstanbul'da ev tuttukları öğrenilen ünlü çiftin, 10 evin 1 yıllık kirasını ödediği ortaya çıktı. Evin tüm ihtiyaçlarını temin ettikten sonra depremden zarar gören ailelere teslim eden ünlü çiftin, ailelerle sık sık irtibata geçmesi hayranlarından alkış topladı.

Mustafa Ceceli ve Selin İmer depremzedeler için harekete geçti

Mustafa Ceceli ve Selin İmer depremzedeler için harekete geçti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çeşme'de dolu yağışı etkisini gösterdi! Plajlar beyaza büründü

Dünyaca ünlü milyarder Bob Lee sokak ortasında katledildi!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü milyarder Bob Lee sokak ortasında katledildi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0