Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden yeni haber! Çift terapisi alıyorlar

Son dönemlerde haklarında çıkan evliliklerinde kriz yaşadıkları iddiaları ile sık sık gündeme gelen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden bu sefer sevindiren haber geldi. Çift evliliklerini kurtarmak için bir adım attı.

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren ünlü oyuncu Demet Özdemir ile ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'un evliliklerinde krizler yaşandığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. İddialara göre; şu sıralar yeni dizisi Adım Farah'taki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Demet Özdemir, doğum gününde eşi Oğuzhan Koç ile yaşadığı kriz sebebiyle evi terk etmişti. Bu iddialar ortaya çiftin evliliklerini sonlandıracakları haberlerinin çıkmasına sebep olmuştu. Evliliklerini kurtarmaya çalışan çiftten yeni bir adım geldi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

Demet ÖzdemirİLİŞKİLİ HABERDemet Özdemir'den Oğuzhan Koç ile boşanma haberlerine yalanma! Hesap soracağım

EVLİLİKLERİNİ KURTARMAK İÇİN ADIM ATTILAR

Ortaya atılan iddiaları kimi zaman yalanlayan kimi zamansa sorunların olduğunu kabul eden ikili geçtiğimiz günlerde alyans takmamalarıyla da gündeme gelmişti. Çiftin alyanslarını çıkardıkları haberleri evliliğin tamamen bittiği iddialarını ortaya çıkarmıştı.  Demet Özdemir'in evlilik süresince "Zaten genelde alyans takmıyordum. Bunun krizle ya da boşanmayla ilgisi yok" dediği öğrenilmişti. Çiftin son olarak çift terapisi aldıkları öğrenildi. İddialara göre Demet Özdemir'in profesyonel yardım alma kararını Oğuzhan Koç'un da desteklemesinin üzerine çiftin bir süredir Suadiye'de bulunan bir merkezde çift terapisi aldıkları öğrenildi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çift terapisi

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çift terapisi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Neslihan Atagül dansıyla büyüledi! "Ah Belinda" filminin ön gösteriminde...

Sezin Bozacı neşeli halleriyle dikkat çekti! Yalı Çapkını'nın Esme'si...

İLİŞKİLİ HABER

Sezin Bozacı neşeli halleriyle dikkat çekti! Yalı Çapkını'nın Esme'si...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0