Cengiz Kurtoğlu davasıyla ilgili karar çıktı!

Usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun bir mekanda sanatçı Orhan Gencebay'a hakaret ettiği gerekçesiyle Mustafa Can adlı kişiyi darp ettiği iddiası görülen davada karar çıktı. Kurtoğlu para cezasına çarptırıldı.

İstanbul'da bir mekânda sanatçı Orhan Gencebay'a hakaret ettiği gerekçesiyle Mustafa Can adlı kişiyi darp ettiği iddia edilen Cengiz Kurtoğlu'nun yargılandığı dava karara bağlandı.

İstanbul 55. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tarafların avukatı katıldı. Duruşmada söz alan Kurtoğlu'nun avukatı Burcu Gündüz Battal, müvekkilinin kastı olmadığını, karşılıklı hakaret ve tartışma sonucu olayın yaşandığını belirterek, beraat talebinde bulundu.

PARA CEZASI VERİLDİ!

Davayı karara bağlayan mahkeme, sanık Kurtoğlu'nu 'basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek şekilde kasten yaralama' suçundan bin 500 lira, 'hakaret' suçundan da bin 160 lira adli para cezasına çarptırarak, hükmün açıklanması geri bıraktı.

Kurtoğlu 5 yıl içinde kasıtlı bir suç işlemezse hakkındaki hüküm düşecek.

Cengiz Kurtoğlu davasıyla ilgili tanıklar konuştu!

Cengiz Kurtoğlu davasıyla ilgili tanıklar konuştu!

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, müşteki Mustafa Can ile şüpheli Cengiz Kurtoğlu’nun ortak arkadaşlarının doğum günü partisine katıldıkları, aynı masada oturup tanıştıkları, sohbet sırasında müşteki Can’ın Orhan Gencebay hakkında söylediği sözler üzerine Kurtoğlu’nun tepki gösterdiği aktarıldı. Taraflar arasında sözlü tartışmanın başladığı belirtilen iddianamede, tartışma sırasında şüpheli Kurtoğlu’nun müştekiye küfürle karışık hakaret ettiği, daha sonra yüzüne yumruk attığı belirtildi. Şüpheli Kurtoğlu’nun ifadesine de yer verilen iddianamede, müştekinin sevilen ve saygı duyulan sanatçılar hakkında hakaret içerikli eleştirilerde bulunduğunu, bu yüzden uygun dille müştekiyi uyardığını, hakaretlerine devam etmesi üzerine ağız kısmından eliyle tuttuğunu ve bu aşamada belki tırnağının müştekinin yüzünü çizmiş olabileceğini söylediği kaydedildi.

Hazırlanan iddianamede şüpheli Cengiz Kurtoğlu’nun ‘basit yaralama’ suçundan 4 aydan 1 yıla, ‘hakaret’ suçundan ise 3 aydan 2 yıla kadar olmak üzere toplamda 7 aydan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

MasterChef All Star'da duygusal anlar! Yarışmaya veda eden Azize gözyaşlarını tutamadı

Acun Ilıcalı'dan memleketi Erzurum'a dev yatırım!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan memleketi Erzurum'a dev yatırım!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0