Acun Ilıcalı'dan memleketi Erzurum'a dev yatırım!

Acun Ilıcalı'dan iş insanı Fatih Melek ile birlikte memleketi Erzurum'a dev yatırım yaptı. Terlik fabrikası açan Acun Ilıcalı, iş istihdamı ile de dikkati üzerine çekti.

Yaptığı yatırımla dikkat çeken ve adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Acun Ilıcalı,  iş insanı Fatih Melek ile birlikte Erzurum'da terlik fabrikası kurdu. Çalışanlarının %80'lik kısmı kadınlardan oluşan, 500'ün üzerinde kişiye istihdam sağlayan 15.000m2'lik fabrikanın açılışı için büyük bir tören düzenlendi.

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

12 MİLYON YÜKSEK ÜRETİM KAPASİTESİNE SAHİP

Erzurum'un Ilıca ilçesinde yer alkan fabrikası yıllık 12 milyon yüksek üretim kapasitesiyle bölgedeki kadın istihdamına katkı sağlayarak hem iç hem de dış pazarlamada adından söz ettiriyor. Büyük ilgi gören Fabrikanın açılışına Acun Ilıcalı, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Erzurum İl Jandarma Komutanı Metin Düz ve firma sahibi Fatih Melek katıldı.

10'DAN FAZLA ÜLKEYE İHRAÇ EDİLİYOR

Birbirinden farklı 200 terlik modeli ile 10 milyon adetten fazla üretim yapan, Türkiye'deki başarısıyla adından söz ettiren markanın ürünleri 10'dan fazla ülkeye de ihraç ediliyor.

Türkiye'de zincir mağazalar ve internet satış kanalları ile ürünlerini müşterilerine ulaştıran marka; erkek, kadın ve çocuk olmak üzere 3 ana grupta üretim yaparak hizmet veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

MasterChef All Star'da duygusal anlar! Yarışmaya veda eden Azize gözyaşlarını tutamadı

Cengiz Kurtoğlu davasıyla ilgili karar çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Cengiz Kurtoğlu davasıyla ilgili karar çıktı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0