Ahsen Eroğlu'ndan anlamlı hareket! Depremzedelerin hayatlarını renklendirecek

Başarılı oyunculuk performansının yanında resim yeteneğiyle de bilinen ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu'ndan depremzedeler için anlamlı hareket geldi. Ünlü oyuncu çizdiği tablolardan elde edilecek olan gelirleri depremzedelere bağışlayacak.

İstanbullu Gelin, Anne, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kuzgun, Kızlarım İçin gibi başarılı yapımlarda yer alan ve son olarak yer aldığı Menajerimi Ara dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncular arasında yer almayı başaran başarılı oyuncu Ahsen Eroğlu, hareketiyle büyük takdir topladı. Oyunculuk performansının yanında hobi olarak çizdiği resimlerle de çizim yeteneğini konuşturan genç oyuncu bu yeteneğini depremzedeler için kullanacak.

Ahsen Eroğlu

Ahsen Eroğlu

Ahsen EroğluİLİŞKİLİ HABERAhsen Eroğlu'ndan iddialı bir proje! Rol arkadaşı Ozan Dolunay oldu

"ONLAR İÇİN AYAKTA KALMAM GEREKTİĞİNİ..."

Eroğlu, 6 Şubat'ta yaşanan ve 11 ili etkileyen büyük depremlerin ardından geçirilen zor dönemler için "Kendimden ziyade depremden etkilenen onca insanı düşünerek, onlar için ayakta kalmam gerektiğini hatırlatıyorum kendime. Bunun için kafamı rahatlatmaya ihtiyacım olduğunda hep resme tutundum. Açtım malzemelerimi, oturdum çizimler yaptım" diyerek motivasyonunu nasıl koruduğunu anlattı.

Ahsen Eroğlu

Ahsen Eroğlu

20'DEN FAZLA TABLO YAPTI

Çizim yeteneğiyle de bilinen genç oyuncu çizimlerinden elde edilecek olan gelirlerin afetzedelere bağışlanacağını söyleyerek "Şu ana kadar yirmiden fazla çalışma bitirdik. Üretmek istediğimiz çalışmalardan elde ettiğimiz geliri bağışlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ahsen Eroğlun takdir topladı

Ahsen Eroğlun takdir topladı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hüsnü Şenlendirici'ye Ercan Saatçi ve Hakan Altun'dan ziyaret! Kansere yakalanan ünlü klarnetçiyi...

Annesini kaybeden Yılmaz Morgül'den çarpıcı açıklama! O ünlü isimleri tek kalemde sildi

İLİŞKİLİ HABER

Annesini kaybeden Yılmaz Morgül'den çarpıcı açıklama! O ünlü isimleri tek kalemde sildi
Danla Biliç takipçilerini korkuttu! Sosyal medya fenomeni trafik kazası geçirdi

İLİŞKİLİ HABER

Danla Biliç takipçilerini korkuttu! Sosyal medya fenomeni trafik kazası geçirdi
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0