Danla Biliç takipçilerini korkuttu! Sosyal medya fenomeni trafik kazası geçirdi

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla fenomen haline gelen Danla Biliç'ten hayranlarını korkutan haber geldi. Biliç'in geçtiğimiz gün bir trafik kazası geçirdiği öğrenildi.

Sosyal medyada Danla Biliç ismi ile tanınan 28 yaşındaki Neslihan Damla Aktepe, paylaşımlarıyla büyük bir takipçi kitlesine ulaştı. Bir dönemler kilolarıyla ve yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen Danla Biliç, şimdilerde sosyal medyanın en popüler isimlerin biri haline geldi. Özellikle youtube üzerinden çektiği videolar ile bilinirlik kazanan Danla Biliç bu paylaşımlar sayesinde oldukça yüksek takipçi sayısına sahip oldu. Biliç'ten son olarak hayranlarını korkutan bir haber geldi. Sosyal medya fenomeninin lüks cipi ile hasarlı trafik kazasına karıştığı öğrenildi.

Danla Biliç

Danla Biliç

Danla Biliç itiraf etti! İLİŞKİLİ HABERDanla Biliç itiraf etti! "Seda Sayan beni takipten çıkardı"

TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Reşitpaşa’dan İstinye yokuşuna bağlanan ara sokaktan kontrolsüz şekilde ana yola çıkan aracın Danla Biliç'in aracına vurduğu öğrenildi. Hasar alınan ve bir süre trafiğin aksamasına neden olan kaza sonrasında araç içinde korkan Biliç, bir arkadaşını arayarak olay yerinden kendisini almasını istedi. Barış Agil'in haberine göre; Bilic aracını sonradan gelen şoförüne bırakarak olay yerinden ayrıldı. Korkutan kazada Biliç'in yara almadan kurtulduğu bilgisi ise hayranlarını bir nebze de olsa rahatlattı.

Danla Biliç hayranlarını korkuttu

Danla Biliç hayranlarını korkuttu

Danla Biliç kaza

Danla Biliç kaza

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alp Kırşan günler sonra Antideprasan yorumuyla ortaya çıktı! Sosyal medyada gündem oldu

Ahsen Eroğlu'ndan anlamlı hareket! Depremzedelerin hayatlarını renklendirecek

İLİŞKİLİ HABER

Ahsen Eroğlu'ndan anlamlı hareket! Depremzedelerin hayatlarını renklendirecek
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

bidost 1 yıl önce

ya şimdi tabi danla biliç de ülkemizin önemli bi değeri !.. napalım şimdi?