Berdan Mardini 'Barbie' akımına uydu! Sosyal medyada yorumlar havada uçuştu

Geniş bir hayran kitlesine sahip Barbie filminin çok merak edilen fragmanı yayınlandıktan sonra sosyal medyada kısa sürede akım haline geldi. Barbie akımına uyarak görsel paylaşan Mardini, sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Ünlülerin çok rağbet gösterdiği pembe pırıltılı bir zeminin üzerine yazılmış kocaman 'Barbie' yazıyla fotoğraf çektirdiği kareler sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde survivor yarışmasına katılan ünlü şarkıcı Berdan Mardini sosyal medyada tt olan Barbie akımına uydu. Bu akıma uyan Mardini Barbie temalı çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

YORUMLAR HAVADA UÇUŞTU!

Tayt sevdası çok konuşulan Berdan Mardini bu kez de Barbie oldu. Ünlü şarkıcının bu karesi birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından yorum yağmuruna tutuldu. 

Berdan barbie akımına uydu

Berdan barbie akımına uydu

Barbie görselini paylaşan Berdan Mardini herkesi kahkahaya boğdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO,

Camdaki Kız setinde eğlenceli anlar! Enis Arıkan ve Tuğrul Tülek'ten...

Camdaki Kız setinde eğlenceli anlar! Enis Arıkan ve Tuğrul Tülek'ten...

İLİŞKİLİ HABER

Camdaki Kız setinde eğlenceli anlar! Enis Arıkan ve Tuğrul Tülek'ten...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0