Rabia Soytürk o iddialara cevap verdi: "Sefo benim yakın arkadaşım"

Son dönemlerin beğenilen oyuncuları arasında yer alan Veda Mektubu'nun Aslı'sı Rabia Soytürk geçtiğimiz akşam konser çıkışı objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden Soytürk rapçi Sefo ile ilgili kendisine gelen o sorulara yanıt verdi.

Özellikle yer aldığı Duy Beni dizisindeki Ekin karakteriyle büyük çıkış yakalayan 24 yaşındaki genç oyuncu Rabia Soytürk şimdilerde Kanal D'de yayınlanan Veda Mektubu dizisi ile izleyicisiyle buluşuyor. Oyunculuk kariyeri kadar güzelliğiyle de sık sık konuşulan genç oyuncunun özel hayatı da bir hayli merak ediliyor. Adı bir dönem genç rapçi Sefo ile anılan güzel oyuncu o iddialara cevap verdi.

Rabia Soytürk ve Sefo

Rabia Soytürk ve Sefo

Rabia SoytürkİLİŞKİLİ HABERRabia Soytürk'ten "eleştiri" açıklaması! Veda Mektubu'nun Aslı'sı...

"SEFO BENİM YAKIN ARKADAŞIM"

Geçtiğimiz akşam Yalın'ın depremzede kız çocuklarının eğitimi için Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosun'da verdiği konser çıkışından objektiflere takılan Soytürk, kendisine gelen "Geçmişte Sefo ile görüntülenmiştiniz şu an hayatınızda biri var mı?" sorusuna "Sefo benim yakın arkadaşım. Çok seviyorum onu. Kendimi sevdiğim bir dönemdeyim, hayatımda kimse yok" cevabını vererek haklarında çıkan iddiaları yalanladı.

Rabia Soytürk

Rabia Soytürk

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gökhan Çınar'ın Harbiye'deki "Katarsis" sahnesine Yasemin Sakallıoğlu damgasını vurdu!

Safiye Soyman'ın estetikli son hali şoke etti! Seda Sayan'a uymuştu! "20 yıl gençleştim.."

İLİŞKİLİ HABER

Safiye Soyman'ın estetikli son hali şoke etti! Seda Sayan'a uymuştu! "20 yıl gençleştim.."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0