Caner Cindoruk'tan kalpleri ısıtan bağış! Otizmli çocukları unutmadı

Otizmli çocuklar için anlamlı bir harekete imza atan oyuncu Caner Cindoruk, doğum gününde kalplere dokunan bir kampanya başlattı.

"Sadakatsiz" dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren oyuncu Caner Cindoruk, doğum günü için anlamlı bir hareket başlattı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hayranlarına çağrıda bulunan ünlü oyuncu, otizm farkındalığına dikkat çekti.

Caner Cindoruk

Caner Cindoruk

"EL ELE VERELİM OTİZMLİ ÇOCUKLARIN FARKINDA OLALIM"

Başlattığı kampanya kapsamında otizmli çocuklara yardım eli uzatmak isteyen ünlü oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili ailem, dostlarım 2 Nisan Otizm Farkındalık Ayı'na özel ben de iyilik dolu hareketlere dahil olmak istedim. 17 Nisan tarihindeki doğum günümü TODEV'den destek alan çocuklar ile paylaşmaya karar verdim. Bu doğum günümde bana verebileceğiniz en güzel hediye otizmli çocuklar için yapacağınız bağışlar olacak. El ele verelim otizmli çocukları farkında olalım. Destekleriniz için teşekkür ederim."

Caner Cindoruk otizmli çocuklara destek oldu

Caner Cindoruk otizmli çocuklara destek oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ağızları açık bırakan balık yakalama yöntemi! Asyalılar'ın coca cola, yumurta ve mentos ile...

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0