56 yaşındaki Yıldız Tilbe'den imaj değişikliği sonrası şoke eden açıklama!

Yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada en çok konuşulan ünlü isimler arasına giren Yıldız Tilbe 56 yaşında imaj değişikliğine gitti. Yıldız Tilbe, yeni imajı hakkında konuştu.

Kendine has tarzı ile dikkat çeken Yıldız Tilbe gördüğü ilginin bir o kadarını sosyal medyada görüyor. Bir süredir sessizliğini koruyan Yıldız Tilbe yeni imajıyla sevenlerinin karşısına çıktı.

Saçlarını kesen bir de üzerine kınalayan Yıldız Tilbe son halini paylaştı. Önce " Saçımı kestim, kınalarım. Oturuyorum hanım hanım, ne yapayım" paylaşımı yaptı.  Sonrasında "Kısa oluverdi birden iyi oldu. Yüzüme düşen saç taneleriyle anlaşamıyorduk" dedi. Akabinde son halini paylaştı.

İŞTE YILDIZ TİLBE'NİN SON HALİ:

YILDIZ TİLBE'DEN ŞOKE EDEN İMAJ AÇIKLAMASI!

Kıbrıs'ta konser veren Yıldız Tilbe, yeni imajı hakkında konuştu. Tilbe, kadınların güzellik merkezin-merkezinde saatlerce vakit geçirmesiyle ilgili de de "Ben yeterince güzelim, o yüzden fazla güzelleşip başımı derde sokmak istemiyorum" diye espri yaptı. 

Demet Akalın ve Okan Kurt'tan romantik dans! Ünlü şarkıcının doğum gününde...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın ve Okan Kurt'tan romantik dans! Ünlü şarkıcının doğum gününde...
Masterchef yarışmacısı feci kaza geçirdi! Yağız Özçelik'ten üzücü haber

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef yarışmacısı feci kaza geçirdi! Yağız Özçelik'ten üzücü haber

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

tın li 1 yıl önce

kapanıp müslüman olsan daha iyi değil mi para için bu şarlatanlara yanaşmak hiç de hoş değil. türkçenin yanında kütrtçe de söyle... doğru olsun yeter ki bu daha iyi.