Zeynep Koçak'tan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrılığı sonrası göndermeli paylaşım!

Geçtiğimiz ağustos ayında görkemli bir düğünle dünya evine giren Demet Özdemir, Oğuzhan Koç çiftinden sekiz ay sonra üzen haber geldi. Çift sekiz ay süren evliliklerini bitirme kararı aldı. Oğuzhan Koç'un eskiden birliktelik yaşadığı Zeynep Koçak'ın ayrılık sonrası yaptığı paylaşım ise dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile ünlü oyuncu Demet Özdemir çifti geçtiğimiz Ağustos ayında Sarıyer'de bir otelde nikâh masasına oturarak hayatlarını birleştirme kararı almışlardı. Peri masalı gibi başlayan evlilik çıkan krizler sebebiyle kısa süre içerisinde bitti. İkili yaptıkları ortak paylaşımda evliliklerini yürütemediklerini ve karşılıklı anlaşarak ayrılma kararı aldıklarını duyurmuşlardı. İkilinin ayrılık haberleri magazin basınında uzun bir süre yer edinmişken, Oğuzhan Koç'un eskiden birliktelik yaşadığı oyuncu Zeynep Koçak'ın yaptığı yeni paylaşım kafaları karıştırdı.

Demet Özdemir Oğuzhan Koç ve Zeynep Koçak

Demet Özdemir Oğuzhan Koç ve Zeynep Koçak

8 aylık evlilikte kara bulutlar geziyordu! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanıyorİLİŞKİLİ HABER8 aylık evlilikte kara bulutlar geziyordu! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanıyor

PAYLAŞIMI KAFALARI KARIŞTIRDI

Oğuzhan Koç, ilk tanınmaya başladığı yer olan BKM'nin Çok Güzel Hareketler Bunlar sahnesinde kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Koçak ile tanışmış ve uzun süreli bir birliktelik yaşamıştı. Ardından Koç'un ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile birliktelik yaşamaya başladığı ve Zeynep Koçak'ı yüz üstü bıraktığına dair iddialar ortaya atılmıştı. Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin ile ayrılığının ardından Demet Özdemir ile nikah masasına oturdu fakat evlilikleri uzun sürmedi. Ayrlık haberlerinin gündem olduğu bu zamanlarda Zeynep Koçak'ın yaptığı yeni paylaşım kafaları karıştırdı.

Oğuzhan Koç ile Zeynep Koçak ve Yağmur Tanrısevsin

Oğuzhan Koç ile Zeynep Koçak ve Yağmur Tanrısevsin

"OTURDUM İLAHİ ADALET BEKLİYORUM"

Koçak sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "Oturdum ilahi adalet bekliyorum" notunu düşünce akıllara "Oğuzhan Koç'a gönderme mi yapıyor?" soruları geldi. Koçak'ın paylaşımını gören kullanıcılar şaşkınlığa uğrarken diğer yandan da "İlahi adalet yerini buldu, İlahi adalet işte" yorumlarında bulundu.

Zeynep Koçak

Zeynep Koçak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Berfu Yenenler'den eşi Eser Yenenler'e "Damat Maaşı"! Yüzleri güldüren anlar

Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisinin o yorumuna cevap! Kızıyla fotoğrafını paylaşan...

İLİŞKİLİ HABER

Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisinin o yorumuna cevap! Kızıyla fotoğrafını paylaşan...
Nihat Hatipoğlu 'kız isteme' geleneğiyle ilgili konuştu! "Biraz makul olunmalı"

İLİŞKİLİ HABER

Nihat Hatipoğlu 'kız isteme' geleneğiyle ilgili konuştu! "Biraz makul olunmalı"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0