Uraz Kaygılaroğlu'ndan takipçisinin o yorumuna cevap! Kızıyla fotoğrafını paylaşan...

2014 yılında meslektaşı Melis İşiten ile dünya evine giren Uraz Kaygılaroğlu bu evliliklerinden dünyaya gelen 6 yaşındaki kızları Ada ile çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Kaygılaroğlu'nun o paylaşımına beğeni ve yorum yağarken oyuncunun takipçisinin yorumuna verdiği cevap dikkat çekti.

Üç Kuruş, Pis Yedili, Baba Candır, Yedi Güzel Adam, Ege'nin Hamsisi, Klavye Delikanlıları gibi popüler yapımlarda yer alan Uraz Kaygılaroğlu'nun kızı ile paylaşımı büyük ilgi gördü. Özellikle bir dönem verdiği kilolarla gündeme gelen başarılı oyuncu 2014 yılında kendisi gibi oyuncu olan Melis İşiten ile nikah masasına oturmuştu. 2017 yılında kızları Ada'yı kucaklarına alan çift, 2019 yılında ise herkesi şaşırtarak ayrılık kararı almışlardı. Sonrasında kızları için dostluklarını devam ettiren çift magazin dünyasının örnek anne babaları olarak da gösterilmişti. Kızı ile sık sık zaman geçiren Uraz Kaygılaroğlu'nun 6 yaşındaki kızı Ada ile olan yeni paylaşımı ise kullanıcılardan beğeni ve yorum topladı.

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten

Uraz Kaygılaroğlu instagram hesabını temizlemişti! O soruya böyle yanıt verdi...İLİŞKİLİ HABERUraz Kaygılaroğlu instagram hesabını temizlemişti! O soruya böyle yanıt verdi...

KIZIYLA FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Yer aldığı projelerdeki başarılı oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Uraz Kaygılaroğlu'nun özel hayatı da büyük ilgiyle takip ediliyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde kızı ile olan fotoğrafını paylaştı. Kaygılaroğlu'nun bu paylaşımına kullanıcılardan beğeni ve yorum yağdı.

Uraz Kaygılaroğlu ve kızı Ada

Uraz Kaygılaroğlu ve kızı Ada

TAKİPÇİSİNİN YORUMUNA CEVAP VERDİ

Takipçilerinden gelen "Güzel adam, güzel baba", "Maşallah size", "Bu tatlılık şaka mı?", "Sen mükemmel bir babasın UrazKa" yorumlarına cevap veren ünlü oyuncu o yorumlara "Öyleyim valla" yorumuyla karşılık verdi.

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hülya Avşar'dan tenis show! "Bu güzel havayı kaçıramazdım"

Zeynep Koçak'tan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrılığı sonrası göndermeli paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Koçak'tan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrılığı sonrası göndermeli paylaşım!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0