Hürriyet'ten Gamze Özçelik'e büyük ayıp! Ahmet Hakan'dan özür

Hürriyet gazetesi, Bil-Bul ekinde maneviyata yönelerek tesettüre giren Gamze Özçelik'in eski bir fotoğrafını kullanarak büyük bir ayıba imza attı. Dünyanın her yerinde yaptığı yardımlarla gönüllere taht kuran Özçelik'e yapılan bu ayıp sonrası Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan özür diledi.

Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen ve kurduğu dernekle binlerce insana yardım eli uzatan Gamze Özçelik'e dair Hürriyet Gazetesi tarafından yapılan paylaşım tepki çekti. Hürriyet Gazetesi 13 nisan perşembe günü yayınladığı Bil Bul ekinde Özçelik'in eski bir fotoğrafı kullanılarak büyük bir ayıba imza attı.

örnektir

örnektir

GAMZE ÖZÇELİK'E HÜRRİYET'TEN BÜYÜK AYIP!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan deprem felaketinden sonra kurduğu Umuda Koşanlar derneği ile ilk günden tüm imkanları seferber ederek yardım çalışmalarına devam eden Gamze Özçelik ile ilgili yapılan bu saygısızlık sosyal medyada da tepki çekti. 

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

AHMET HAKAN ÖZÜR DİLEDİ

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan bunun üzerine bugün ki yazısında Gamze Özçelik'ten özür diledi. Hakan yayınladığı yazısında şunu yazdı:

"Gamze Özçelik, yeni bir hayat tarzını seçmiş bir isim. Eski fotoğraflarının da kullanılmasını istemiyor. Buna rağmen Hürriyet’in dünkü Bil-Bul ekinde yer alan bulmacalardan birinde Gamze Özçelik’in çok eski fotoğraflarından biri kullanıldı.

Hiçbir kasıt taşımayan, tamamen ihmalden kaynaklanan bu hata nedeniyle Gamze Özçelik’ten özür diliyoruz. Hürriyet, kişilerin tercihlerine azami saygı gösteren bir mecradır ve öyle kalacaktır."

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

Oyunculuğu bırakma kararı alan Nilgün Belgün'den nostaljik paylaşım! "O zaman gelin maaşım yok"

İLİŞKİLİ HABER

Oyunculuğu bırakma kararı alan Nilgün Belgün'den nostaljik paylaşım! "O zaman gelin maaşım yok"
Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin: Türk'ün sesini, gerçek İslam'ın sesini bütün dünya duyacak!

İLİŞKİLİ HABER

Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin: Türk'ün sesini, gerçek İslam'ın sesini bütün dünya duyacak!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 12

Elif 1 yıl önce

Manevi tazminat davası açsın! bu öyle kuru bir özürle kurtarilcak bir gaf değil

Toplam 2 beğeni

Musafir 1 yıl önce

Helal olsun güzel hidayete ermiş kız valla pravo takdir ediyorum Allah'a beygamberde razı olsun

Toplam 4 beğeni

Nisa 1 yıl önce

Tam hürriyete yakışır bir hareket hiç şaşırmadım adı hürriyet olabilir ama insanların özel hayatlarına mahremiyetlerine saygı duymayan çağdığı bir anlayışa sahip her zaman önce yap sonra özür dile

Toplam 6 beğeni

Roza 1 yıl önce

Makyaj ve kıyafet değiştirmek dışında hiçbir meziyeti olmayan insanları takip etmek yerine böyle güzel işler yapan insanların neler yaptıklarına bakın harika bir kadın

Toplam 7 beğeni

Ali 1 yıl önce

Bacım sen işine bak.Bunları duyma bile .Allah senden razı olsun.Yardımcın olsun...

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun