Oyuncu Haim Topol'un ölümü tüm gerçekleri ortaya çıkardı! Meğer Mossad ajanıymış...

İsrailli ünlü aktör Haim Topol'un ölümü hakkındaki tüm gerçekleri ortaya çıkardı. Topol'un yurt dışında bulunduğu dönemde İsrail Dış İstihbarat Teşkilatı Mossad adına çalıştığı bildirildi. Oyuncunun ailesi, aktörün Arap ülkesinin elçiliğini dinlemek için yan binadaki daireyi kiraladığını ve burayı "diş kliniği" şeklinde döşediklerini anlattı.

İlk olarak 1964 yılında yayınlanan "Damdaki Kemancı" isimli müzikalde Tevye karakterini canlandırarak ün kazanan ve geçtiğimiz ay hayatını kaybeden İsrailli aktör Topol'un, yurt dışında yaşadığı dönem Mossad için çalıştığı ortaya çıktı. Haaretz gazetesine konuşan Topol'un eşi ve çocukları, oyuncunun Londra'da yaşadığı dönemde İsrail'de yakından tanınan Mossad ajanı Zvi Malkin ile sıkı şekilde görüştüğünü aktardı.

Haim Topol

Haim Topol

Bir döneme damga vuran Damdaki Kemancı filminin ünlü aktörü hayatını kaybetti!İLİŞKİLİ HABERBir döneme damga vuran Damdaki Kemancı filminin ünlü aktörü hayatını kaybetti!

"ARAP ÜLKESİNİN ELÇİLİĞİNİ DİNLEMEK İÇİN DAİRE KİRALADI"

Aile, Malkin'in kendilerini ziyaret ettiğinde görünmemek için evlerine arka bahçeden girdiğini söyledi. Ayrıca Topol'un ailesi aktörün "gizemli" yurt dışı seyahatlerinde yanına ses kayıt cihazı ve kamerasını aldığı bilgisini de verdi.. Ünlü aktörün ailesi, Malkin ve Topol'un bir Avrupa başkentinde bir Arap ülkesinin elçiliğini dinlemek için yan binadaki daireyi kiraladığını ve burayı "diş kliniği" şeklinde döşediklerini aktardı.

İsrailli aktör Haim Topol Mossad ajanı çıktı

İsrailli aktör Haim Topol Mossad ajanı çıktı

ELÇİLİK DUVARINA DİNLEME CİHAZI YERLEŞTİRDİLER

Ailenin anlattıklarına göre; iki ajan elçilik duvarında bir delik açarak dinleme cihazı yerleştirmeye çalıştıkları sırada, elçilik personeli bunu fark etti. Elçiliğin güvenlik yetkilileri geldiğinde oyuncu Topol hasta gibi koltuğa yattı, Mossad'dan Malkin de hekim rolüne büründü. Aktörün ailesine göre; elçiliğin güvenlik sorumluları diş kliniğindeki ekipmanlardan gelen ses nedeniyle ikna oldu.

8 MART'TA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

İsrailli aktör, yurt dışında yaşadıktan sonra döndüğü Tel Aviv'de 8 Mart 2023'te 88 yaşında hayatını kaybetmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hülya Avşar'dan tenis show! "Bu güzel havayı kaçıramazdım"

Herkes onu Bilmem Mi şarkısıyla tanıdı! Sefo'nun gülümsemesi pahalıya patladı

İLİŞKİLİ HABER

Herkes onu Bilmem Mi şarkısıyla tanıdı! Sefo'nun gülümsemesi pahalıya patladı

BİR YORUM YAPIN 2

temel 11 ay önce

bir yerde okudum rusya her dogan yada yasayan casuz yada her evden bir tane var diye israil de ayni biz de cok sanatci haberci ayni seyi yapiyor yada pkk køpekler

meyyid 11 ay önce

bizde olsa neler olurdu kim bilir.ama yahudide oldu mu kimseden tık yok.