Herkes onu Bilmem Mi şarkısıyla tanıdı! Sefo'nun gülümsemesi pahalıya patladı

Özellikle gençlerin çok sevdiği Sefo estetik bir gülüş için operasyon geçirdi. Dişine pırlanta taktıran ünlü rapçinin gülümsemesi pahalıya patladı.

Son günlerde tüm dünyada rapçiler arasında dişlerine altın taktırmak moda olmuştu. Rapçi Sefo ise çıtayı biraz daha yükseltti. Sefo, diş hekiminin yolunu tuttu, daha estetik görünmesi için dişlerine pırlanta taktırdı. Ünlü rapçinin bu işlem için 600 bin lira harcadığı öğrenildi.

Rapçi Sefo, dişlerini estetik tedavisi için diş hekimi Ömer Ekiz'e emanet etti.  Rapçi Sefo, estetik bir gülüşe sahip olmak için 600 bin TL değerinde bir operasyon geçirdi.

Ömer Ekiz, rapçinin tedavisiyle ilgili, en son teknolojileri ve güncel yöntemleri kullandıklarını, estetik ve sağlıklı bir gülüş elde etmek için özel bir plan oluşturacaklarını belirtti.

Rapçinin pırlantalı dişleri, önümüzdeki günlerde tamamlanacak.

Oyuncu Haim Topol'un ölümü tüm gerçekleri ortaya çıkardı! Meğer Mossad ajanıymış...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Haim Topol'un ölümü tüm gerçekleri ortaya çıkardı! Meğer Mossad ajanıymış...
Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesindeki çocuklara bayram sürprizi!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan deprem bölgesindeki çocuklara bayram sürprizi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0