Ronaldo malikanesini kiraya veriyor! İstediği kira dudak uçuklattı

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan kulübü Al Nassr'da kariyerine devam ederken Madrid'de yer alan malikanesini kiraya çıkardı. Eşi Georgina Rodriguez'in belgeseline konu olan malikanenin kirası dudak uçuklattı.

Cristiano Ronaldo, Real Madrid'de forma giydiği yıllarda aldığı evi kiralığa çıkardı. Geçtiğimiz günlerde eşi Georgina Rodriguez'in 2.sezonu yayınlanan belgeselinde adı geçen 4.8 milyon sterlin değerindeki evin kira bedeli dudak uçuklattı.

9 BİN STERLİNE YAKIN KİRA İSTİYOR!

Portekizli yıldız, 7 yatak odası, 9 banyo, kapalı ve açık yüzme havuzları bulunan Madrid'deki evi için kira bedeli olarak  8 bin 800 sterlin (211.728 lira) kira istediği öğrenildi. 

Ronaldo'nun evinde ayrıca son teknoloji ile donatılmış bir spor salonu da yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Berfu Yenenler'den eşi Eser Yenenler'e "Damat Maaşı"! Yüzleri güldüren anlar

Nükhet Duru 45 yıl sonra anlattı! Klip çekimleri sırasında...

İLİŞKİLİ HABER

Nükhet Duru 45 yıl sonra anlattı! Klip çekimleri sırasında...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Veyis 1 yıl önce

Türkiye de olsa ne isterlerdi çok merak ediyorum!!! Orada yaşayan birine çok uygun 8.800₺ gibi görmek gerek!!!

cesaret 1 yıl önce

Türkiye deki 1+1 üç parça eski eşyalı evlere istenen kiralara göre az bile istemiş..