Güven Kıraç kameralara işte böyle yakalandı! "Tut elimi bir şey olmaz"

Son zamanlarda özel hayatında yaşadığı değişimlerle sık sık gündem olan Güvenç Kıraç geçtiğimiz günlerde birliktelik yaşadığı kendisinden yaşça küçük Mervenur Topugil ile görüntülendi. Kıraç, kameraları görünce panikleyen Topugil'i sakinleştirmeye çalıştı.

Birçok projede rol alan başarılı oyuncu Güven Kıraç, 2010 yılında nikah masasına oturduğu 12 yıllık eşi Başak Kıraç ile olan evliliğini bitirmesinin ardından geçtiğimiz Ekim ayında kendisinden yaşça küçük biriyle görüntülenmişti. Eşine ihanet ettiği haberleriyle magazin dünyasına bomba gibi düşen Kıraç geçtiğimiz günlerde birliktelik yaşadığı Mervenur Topugil ile Nişantaşı sokaklarında el ele görüntülendi. Kameraları görünce panikleyen Topugil ile Kıraç arasında yaşanan anlaşmazlık kameralara yansıdı.

Güven Kıraç

Güven Kıraç

Güven Kıraç ringe çıktı! 62 yaşında Rambo gibi...İLİŞKİLİ HABERGüven Kıraç ringe çıktı! 62 yaşında Rambo gibi...

"TUT ELİMİ, BIRAK ÇEKSİNLER"

Yağan yağmura aldırış etmeden Nişantaşı sokaklarında el ele romantik bir yürüyüş yapan ikili objektiflere yakalandı. Genç kadının basın mensuplarını görünce "Bizi çekiyorlar" diyerek Kıraç'ın elini bırakmasının üzerine ikili ufak bir anlaşılmazlık yaşadı. Bunun üzerine 63 yaşındaki Kıraç'ın "Tut elimi bir şey olmaz. Bırak çeksinler" dediği duyuldu. İkili yaşanan hararetli konuşmanın ardından el ele yürümeye devam etti.

Güven Kıraç ve Mervenur Topugil

Güven Kıraç ve Mervenur Topugil

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Murat Yıldırım'a bol öpücüklü doğum günü kutlaması! Eşi Imane Elbani...

Nükhet Duru 45 yıl sonra anlattı! Klip çekimleri sırasında...

İLİŞKİLİ HABER

Nükhet Duru 45 yıl sonra anlattı! Klip çekimleri sırasında...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0