Evlenecekleri biliniyordu ayrılık nedenleri şoke etti! Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu...

Sosyal medyada paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu birlikteliklerini evlilik yoluyla taçlandırıldığı öğrenilmişti. Yaz sonuna doğru evlilik planları yapılan çiftten ayrıldıklarına dair haberler gelmişti. Şimdide iddialara göre ünlü çiftin neden evlilik kararlarını sonlandırdığı ortaya çıktı.

Birliktelikleri ile sık sık magazin gündemine düşen Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla hayranlarının ilgi odağı oluyordu. Evlilik kararlarıyla herkesi heyecanlandıran çiftten üzen haber gelmişti. Sosyal medya hesaplarından fotoğrafları silen Aslıhan Gürbüz, sevenlerinin dikkatini çekmiş, ayrıldılar mı sorularını sordurmaya başlayan çift yeni bir iddia ile gündeme geldi.

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu

Evlilik kararları ile sevdiklerini heyecanlandıran Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu çiftti, sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını silmesiyle gündeme geldi. İlişkileri ayrılıkla magazin gündemine düşen çift için yeni bir iddia gün yüzüne geldi.

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu

Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu

HACIOĞLU EVLİLİĞE YANAŞMADI

40 yaşındaki gül oyuncu Gürbüz'ün çocuk sahibi olmak istediği ve Yuva kurmak istediği söylenmişti. Şimdide iddialara göre çifttin ayrılıklarının nedeni, evlenmek için Hacıoğlu'na baskı yapan Gürbüz'ün aynı çabayı Hacıoğlu'ndan görmeyişi oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLCEK VİDEO;

Sosyal medyada gündem olan evlilik teklifi izleyenlerin içini ısıttı!

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara çarşaflı gence hakaret eden kadına tepki gösterdi

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara çarşaflı gence hakaret eden kadına tepki gösterdi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Yorumcu 9 ay önce

Bir hevesti geldi geçti

Ahmet Selim 9 ay önce

eee ANA-BABA dan izin almadılar. Güya sözüm ona biri tesettürlü ablamız biri sakallı hacı abimiz. Devam edin felakete yavaş yavaş gidiyoruz. İslamiyet'in özünden gelen örf adetlerimizi terk ettiğimiz sürece iflah olmayız.