Burçin Terzioğlu'nun şoförü muhabirleri duvar ve araba arasında sıkıştırdı!

Önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekan çıkışı görüntülenen Burçin Terzioğlu'nun şoförü, muhabirlere sesini yükseltti. Daha sonra kameramanlar görüntü alamasın diye muhabirlerin yolunu kapatan şoför, gazetecileri duvar ile arabanın arasına sıkıştırdı.

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz akşam yakın arkadaşları Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal ile birlikte Kuruçeşme'deki bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Kenan İmirzalıoğlu'nu aracıyla mekandan ayrılmak isteyen ünlü isimler, yalnızca gülümseyerek muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti. Mekandan ayrıldıktan sonra Burçin Terzioğlu'nun Rumelihisarı'ndaki evine giden arkadaş grubu, Terzioğlu'nun aracını arkadan takip etti.

Kenan İmirzalıoğlu, Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal

Kenan İmirzalıoğlu, Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal

Evin önünde görüntü almak isteyen gazetecilere karşı sert bir tavra bürünen Burçin Terzioğlu'nun şoförü, aracı gazetecilerin üzerine doğru sürmeye başladı. "Burası evin önü. Burada çekemezsiniz" diyerek bağıran şoförün davranışı herkesi şoke etti.

Burçin Terzioğlu aracı

Burçin Terzioğlu aracı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'tan şaşırtıcı açıklama!

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer babasını paylaştı! Görenler abisi sandı

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer babasını paylaştı! Görenler abisi sandı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0