Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer babasını paylaştı! Görenler abisi sandı

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun rolünü oynayan Özge Törer, sosyal medya hesabından babasıyla karelerini paylaştı. Ünlü yıldızın babasının bu kadar genç olmasına şaşıran hayranları "Abisi sandım" şeklinde yorumda bulundu.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da oynadığı "Bala Hatun" rolüyle büyük beğeni toplayan Özge Törer, hem başarılı oyunculuk performansı hem de duru güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medya hesabından çok sık paylaşım yapmamayı tercih eden güzel oyuncu, son olarak yayınladığı fotoğrafla ilgi odağı haline geldi.

Özge Törer

Özge Törer

Babasının doğum gününe özel birlikte çekildikleri kareleri takipçilerinin beğenisine sunan Törer, "Sen benim canımın içi" diyerek babasına seslendi. Ünlü yıldızın babasıyla pozlarını gören takipçileri ise büyük bir şaşkınlık yaşadı. Herkesin abisi sandığı babasının bu kadar genç olmasına şaşıran sosyal medya kullanıcıları "Babası değil de abisi sandım", "Özge Hanımla neredeyse aynı yaşta duruyor" şeklinde yorumlarda bulundu.

Özge Törer ve babası

Özge Törer ve babası

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'tan şaşırtıcı açıklama!

Burçin Terzioğlu'nun şoförü muhabirleri duvar ve araba arasında sıkıştırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Burçin Terzioğlu'nun şoförü muhabirleri duvar ve araba arasında sıkıştırdı!
Tolgahan Sayışman'ın oğlu Efehan babasının resmen kopyası oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman'ın oğlu Efehan babasının resmen kopyası oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

vatandaşşş 1 yıl önce

Saç işte ne diyelim...