Tolgahan Sayışman'ın oğlu Efehan babasının resmen kopyası oldu!

Tolgahan Sayışman'ın 4 yaşındaki oğlu Efehan'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Efehan'ın babasıyla olan benzerliği karşısında gözlerine inanamayan sosyal medya kullanıcıları "Resmen küçük Tolga", "Babasının kopyası" yorumlarında bulundu.

2017 yılında Almeda Abazi ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, bugüne dek rol aldığı sayısız başarılı projeyle geniş bir hayran kitlesine sahip. Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen ünlü oyuncu, bu süreçte ailesiyle de sık sık vakit geçirmeyi ihmal etmiyor.

Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi

Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi

Efehan ve Alina adında iki çocuğu olan Sayışman, önceki günlerde 4 yaşındaki oğlunu kuaföre götürdü. Adeta babasının kopyası haline gelen Efehan'ın son halini görenler benzerliğe inanamadı. Şimdiden yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken Efehan için sosyal medya kullanıcıları "Babasının tahtını sallayacak maşallah" şeklinde yorumlarda bulundu.

Tolgahan Sayışman ve oğlu Efehan

Tolgahan Sayışman ve oğlu Efehan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'tan şaşırtıcı açıklama!

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer babasını paylaştı! Görenler abisi sandı

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer babasını paylaştı! Görenler abisi sandı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0