Nuri Alço Aile dizisinin yıldızı Serenay Sarıkay'nın bölüm başı aldığı ücreti örnek gösterdi!

Yeşilcam'ın usta oyuncusu Nuri Alço, başrol oyuncularının aldığı ücretleri eleştirdi. Aile dizisi ile yıldızı parlayan Serenay Sarıkaya üzerinden atıfta bulunan Nuri Alço, Serenay Sarıkaya'nın bölüm başı aldığı ücreti öne sürdü.

Önceki gün dışarıda objektiflere yakalanan Yeşilçam'ın efsane oyuncularında Nuri Alço, ayak üstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. Son dönemde izlediği ve beğendiği diziler var mı sorusuna cevap veren Alço, Son dönemde çıkan dizileri yakından takip ettiğini söyledi. Favori dizisinin "Yargı" olduğunu belirten Alço, başrol oyuncularının aldığı ücretlere de Aile dizisinin yıldızı Serenay Sarıkay'a üzerinden gönderme yaptı.

Nuri Alço

Nuri Alço

BİZ BEDAVA OYNAMIŞIZ

Başrol oyuncuların aldığı ücretleri abartılı bulan Alço, Serenay Sarıkaya'nın bölüm başı 850 bin lira aldığını örnek gösterdi. Alço, "Birinci öyle alıyor ama karşısındaki ikinci, üçüncü oyuncular o paraları göremiyor. Biz bedavaya oynamışız" dedi. Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğunu beğendiğini ifade eden Alço, "Serenay ile güzel bir uyum içerisinde oldular" şeklinde konuştu.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ekranlara geri dönen Kerem Bursin set paylaşımı yaptı! Çektiği video ile...

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

hans grohe 1 yıl önce

size o paralari verenleri ben 7li masaya yatirip sevim

Toplam 2 beğeni