Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci'nin doğum gününü böyle kutladı! Boşanacakları iddia edilen çift

Geçtiğimiz günlerde haklarında boşanma iddiaları çıkan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinden yeni paylaşımlar geldi. Bülent Şakrak yeni yaşını kutlayan eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla işte böyle kutladı.

2015 yılında nikah masasına oturan ve bu evliliklerinden bir çocukları bulunan ünlü oyuncular Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak evliliklerini bitirecekleri iddiasıyla sık sık gündeme geliyordu. İkilin son zamanlarda bir arada görüntülenmemesi çiftin boşanacakları yönünde iddiaların ortaya atılmasına sebep olurken, Ceyda Düvenci geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile haklarında çıkan iddiaları "Hiçbir sorun yok" diyerek yalanlamıştı. Çift Düvenci'nin doğum gününde art arda yaptıkları paylaşımlarla adeta düşman çatlattı.

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci eşi Bülent ŞakrakİLİŞKİLİ HABERCeyda Düvenci eşi Bülent Şakrak'tan boşanacağı iddialarına yanıt verdi: Gayet mutluyuz

"SENİ HİÇ BIRAKMAYACAĞIM..."

Ortay atılan tüm bu iddiaların ardından Şakrak, 46 yaşına giren Ceyda Düvenci2nin doğum günü duygusal bir not düşerek sosyal medya hesabından paylaştı. Şakrak eşi ile 2014 yılında çekildikleri bir kare paylaşarak şu notu düştü:

"Fotoğraf 2014 ve kutladığımız ilk doğum günün. Aradan 9 yıl geçti, Melisa büyüdü, Ali doğdu, yaşam aktı envai çeşit şey yaşandı, gezildi, dolaşıldı, çalışıldı, çabalandı, yaş alındı ancak yaşlanılmadı falan... Bu süreçte senin hayata tutunma biçimin, inadın, anneliğin ve gayretin hiç değişmedi. Bu nedenle evdeki ben ve cümle canlının (kediler, köpekler, fareler, çocuklar) sana olan hayranlığı da hiç bitmedi.

Yeni yaşının da sana daha öncekiler gibi şans, bereket ve çokça huzur getirmesini diliyorum ve seni gerçekten çok seviyorum. Cemal Süreyya'nın dediği gibi; 'Ben senin sevgilin, eşin, baban, ağabeyin, arkadaşınım. Biri bitse biri kalır... Seni hiç bırakmayacağım.' İyi ki doğdun çocuklarımın annesi."

Bülent Şakrak paylaşımı

Bülent Şakrak paylaşımı

EŞİNİN PAYLAŞIMINA KARŞILIK VERDİ

Eşinin bu duygusal paylaşımına karşılık olarak paylaşımda bulunan Ceyda Düvenci, eşinin paylaşımını yeniden paylaşarak "Her yaşanan detaya 'iyi ki' diyebiliyorsak günün sonunda mutluluk gözyaşları dökülür gözlerimden... Seni seviyorum be adam" notunu düştü.

Ceyda Düvenci paylaşım

Ceyda Düvenci paylaşım

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Arda Kural ve Şebnem Schaefer yıllar sonra bir araya geldi! Schaefer, eski partneri hakkında...

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0