Esra Ezmeci'nin başörtülü paylaşımına tepki geldi! Ayasofya'dan paylaşım yapan psikoloğa...

Özellikle kadın - erkek ilişkisi üzerine verdiği tavsiyelerle sık sık gündem olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin Kadir Gecesi'nde yaptığı paylaşım sosyal medyada büyük yankı oluşturdu. Ayasofya'ya giden ve oradan paylaşım yapan Ezmeci'nin paylaşımına yorum yağdı.

Bir dönem Fox TV ekranlarında yayınlanan Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı ile tanınan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden açtığı canlı yayınlarla, ilişkiler üzerine yaptığı paylaşımlarla ve katıldığı programlardaki ilişki tavsiyeleriyle sık sık gündeme gelen isimlerden biri haline geldi. Sözleriyle gündeme gelen uzman psikolog şimdi de Kadir Gecesi'nde Ayasofya'dan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Esra Ezmeci

Esra Ezmeci

Esra EzmeciİLİŞKİLİ HABEREsra Ezmeci'den olay sözler! "Hesabı ödemeyen erkeğe saygı duyulmaz..."

PAYLAŞIMI TEPKİ TOPLADI!

Kadir Gecesi'nde Ayasofya Camii'ne giden Ezmeci sosyal medya hesabından başörtülü bir paylaşımda bulundu. Ezmeci'nin elindeki Yasin-i Şerif dikkat çekerken, tırnaklarında oje bulunması, başörtüsünün altından saçlarının gözükmesi ve aşırı makyajlı olması ise kullanıcılardan tepki topladı.

Esra Ezmeci Kadir Gecesi paylaşımı

Esra Ezmeci Kadir Gecesi paylaşımı
Esra Ezmeci tepki
Esra Ezmeci tepki

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Eda Ece'nin set halleri! Yasak Elma setinden keyifli anlar

Buse Varol aşka geldi! Hakkında çıkan iddialara eşi Alişan'la cevap verdi

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol aşka geldi! Hakkında çıkan iddialara eşi Alişan'la cevap verdi
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0