Anne acısıyla sarsılan Ali Sürmeli uzun zaman sonra görüntülendi!

Geçtiğimiz sene annesi Akçe Sürmeli'yi kaybeden tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli, uzun bir süre sonra ilk defa görüntülendi. Annesinin acısıyla sarsılan Sürmeli, Kadıköy'de bir kadın ile el ele objektiflere takıldı.

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin 82 yaşındaki annesi Akçe Sürmeli, geçtiğimiz sene Eylül ayında çocukları ve bakıcısıyla beraber kaldığı Kocaeli'ndeki evinin arka bahçesinde ipe asılı halde bulunmuştu. Sürmeli'yi o halde bulan bakıcı, apar topar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramış ve ihbar üzerine olay yerine ekipler gönderilmişti. Fakat bölgeye yetişen sağlık ekipleri yaptığı kontroller ile Sürmeli'nin hayatını kaybettiğini belirlemişti. Ali Sürmeli, yaptığı açıklamada annesinin kolon kanserine yakalandığını ve geçirdiği ameliyatlar sonrasında acıya dayanamadığını söylemişti. Annesinin acı ölümüyle sarsılan ünü oyuncu uzun zaman sonra ilk kez görüntülendi.

Ali Sürmeli ve annesi Akçe Sürmeli

Ali Sürmeli ve annesi Akçe Sürmeli

Ali SürmeliİLİŞKİLİ HABERAli Sürmeli'yi kahreden haber! Ünlü oyuncunun annesi vefat etti

UZUN ZAMAN SONRA İLK DEFA GÖRÜNTÜLENDİ

2020 yılında geçirdiği beyin kanamasının ardından geçirdiği toparlanma sürecinde annesinin ölüm haberini alarak bir kere daha sarsılan Ali Sürmeli, uzun bir aradan sonra ilk kez objektiflere takıldı. Kadıköy'de spor kıyafetiyle dikkat çeken 64 yaşındaki oyuncunun köpeğini gezdirdiği görülürken yanındaki gizemli kadın da merak konusu oldu. Parkta el ele dolaşan ikilinin bir süre dolaştıktan sonra gözlerden kaybolduğu görüldü.

Ali Sürmeli

Ali Sürmeli

Ali Sürmeli ilk kez görüntülendi

Ali Sürmeli ilk kez görüntülendi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kayahan’ın kızı Beste Açar'dan şaşırtan uzaylı açıklaması: "12-13 yaşlarındayken..."

Burak Hakkı ile Sema Şimşek'in oğlu büyüdü kocaman oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Hakkı ile Sema Şimşek'in oğlu büyüdü kocaman oldu!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0