Burak Hakkı ile Sema Şimşek'in oğlu büyüdü kocaman oldu!

Burak Hakkı ile Sema Şimşek'in evliliğinden dünyaya gelen oğulları Rüzgar büyüdü, görenler tanımakta güçlük geçiyor.

2012 yılında nikah masasına oturan Burak Hakkı ile emekli manken Sema Şimşek, 10 yıllık evliliklerini noktalamışlardı. Burak Hakkı ile Sema Şimşek'in evliliğinden dünyaya gelen oğulları Rüzgar şimdilerde 15 yaşında.

Sema Şimşek, sosyal medya hesabından oğluyla ile paylaştığı fotoğrafla büyük ilgi gördü. Rüzgar'ın annesinin boyunu geçtiği görüldü. İşte Rüzgar'ın son hali;

Burak Hakkı, "Baba olmak, bana çok büyük sorumluluklar yükledi. Oğlum olduktan sonra arkadaşlarımdan tutun da uyku saatlerime kadar her şey değişti. Kocaman bir delikanlı oldu" demişti. Çanakkale-Gelibolu'da kurduğu çiftlik ile ilgili de konuşan Hakkı, "Oğlum doğduğunda ona bir şey bırakmak istedim açıkçası. Böyle bir yatırım yaptım, sonra ağaçları diktim. Toprakla uğraşmak ayrı bir zevk veriyor insana. Ben hep söylüyorum benim orada küçük dertlerim var ama küçük. Büyük işlerim var çok büyük..." açıklamasını yapmıştı.

 

Oğuzhan Koç'un yüzü gülüyor! Demet Özdemir ile boşanma aşamasında olan...

İLİŞKİLİ HABER

Oğuzhan Koç'un yüzü gülüyor! Demet Özdemir ile boşanma aşamasında olan...
Anne acısıyla sarsılan Ali Sürmeli uzun zaman sonra görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Anne acısıyla sarsılan Ali Sürmeli uzun zaman sonra görüntülendi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0