Oğuzhan Koç'un yüzü gülüyor! Demet Özdemir ile boşanma aşamasında olan...

Geçtiğimiz Ağustos ayında nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren ünlü oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç çiftinden geçtiğimiz günlerde ayrılık haberi gelmişti. Geçtiğimiz günlerde objektiflere takılan boşanma aşamasındaki Oğuzhan Koç'un kameralara gülücükler saçması dikkat çekti.

Şu sıralar Adım Farah dizisiyle adından sık sık bahsettirmeyi başaran ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz Ağutos ayında kendisi gibi oyuncu olan ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile hayatını birleştirmişti. Fakat aradıkları mutluluğu birbirlerinde bulamayan ikili geçtiğimiz günlerde aldıkları bir kararla 8 aylık evliliklerini bitirme kararı almışlardı. Geçtiğimiz günlerde objektiflere takılan boşanma aşamasındaki Oğuzhan Koç, kameralara adeta gülücük saçtı.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir

8 aylık evlilikte kara bulutlar geziyordu! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanıyorİLİŞKİLİ HABER8 aylık evlilikte kara bulutlar geziyordu! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç boşanıyor

KAMERALARA GÜLÜCÜK SAÇTI!

Önceki gün Etiler'de elektrikli scooter sürerken görüntülenen Oğuzhan Koç'un boşanma aşamasından sonra yarım bıraktığı spora yeniden başladığı görüldü. Basın mensuplarını görünce kameralara gülücük saçan Koç, "Konuşmayacak mısınız?" sorusuna "Sonra" cevabını vererek oradan uzaklaştı.

Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç etiler

Oğuzhan Koç etiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Anneannesini kaybeden Kadir Ezildi'den duygu dolu paylaşım! Gözyaşları sel oldu

Kayahan'ın kızı Beste Açar 'Gönül Köşkü' için harekete geçti! İstediği fiyat dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Kayahan'ın kızı Beste Açar 'Gönül Köşkü' için harekete geçti! İstediği fiyat dudak uçuklattı
Burak Hakkı ile Sema Şimşek'in oğlu büyüdü kocaman oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Hakkı ile Sema Şimşek'in oğlu büyüdü kocaman oldu!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0