Kayahan'ın kızı Beste Açar 'Gönül Köşkü' için harekete geçti! İstediği fiyat dudak uçuklattı

Usta sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, Kayahan'ın unutulmaz eserlerini yazdığı Balıkesir Gömeç'teki 'Gönül Köşkü' adını verdiği evi satışa çıkardı.

Ünlü sanatçı Kayahan'ın Balıkesir Gömeç'te bulunan ve "Gönül Köşkü" olarak adlandırdığı evi satılığa çıkarıldı. Babasının evini satmak istediğini açıklayan Beste Açar, köşkün bir köşesinin, babasının hatıralarının yaşayacağı müze olarak kalmasını istediğini belirtti. Deniz ve doğa manzarasıyla göz kamaştıran ev için 65 milyon TL isteyen Açar, babasının sağlığında Gönül Köşkü’nün satılmasını uygun gördüğünü ifade etti.

Beste Açar

Beste Açar

Gömeç’in en dikkat çeken yerlerinden birinde bulunan eşsiz köşk, "Sevgi Köyü" olarak adlandırılan sitede yer alıyor.

BESTE AÇAR VE İPEK AÇAR "GÖNÜL KÖŞKÜ" YÜZÜNDEN BİRBİRİNE GİRMİŞTİ!

Kayahan'ın vefatının ardından Alper Kömürcü ile nikah masasına oturan İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın Balıkesir Gömeç'te yer alan evinde eşi ve ailesiyle kalıyor. Kayahan'ın kızı Beste Açar, geçtiğimiz hafta İpek Açar'ın eşiyle birlikte Gönül Köşkü'nde kalmasına tepki gösterdi.

KayahanİLİŞKİLİ HABERKayahan'ın eski eşi İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasında ipler gerildi!

"Söylemezsem Olmaz" isimli programa katılan Beste Açar, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Benim reklama ihtiyacım yok. Hiç kimse suçlu değil. Kalbimi acıtan şeyi söyleyeyim. Babamı kaybettikten sonra Gömeç’teki o eve hiç adım atmadım. Çünkü babamın bana oradan el sallayışı aklıma geliyor. Babamın büyük oğluma orada ilk yüzmeyi öğrettiği anlar aklıma geliyor. O evde benim de hakkım var. Kız kardeşim, İpek ve ben. Üçümüzün tapusu var. Babam ile İpek o evde evlenmişti. Şu anda kimse yaşamıyor ama şimdiki eşinin ailesiyle birlikte orada kalıyor olmaları benim kalbimi acıttı. Bir telefonla bunu öğrenmek beni üzdü"

Beste Açar, İpek Açar Kömürcü'nün yeniden evlenmesine rağmen Kayahan'ın soyadını kullanmasına tepkili olduğunu belirterek babasının mezarının başında paylaşım yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Bedenler sonludur ancak varlığımız enerjetik formda sonsuzdur ve her zaman iletişim mümkündür. Babam diyor ki; İpek Hanım evlendiği için soyadımı kullanmasına iznim yoktur."

İpek Açar Kömürcü ise Beste Açar'ın açıklamalarına sert karşılık verdi: "Öbür dünyada olan babamla konuştum diye şuursuz bir açıklama yapan şahsa son sözüm; Türkiye Cumhuriyeti’nin bana verdiği yeni kimlikte de olduğu gibi ölene kadar evladımla aynı soyadını taşıyacağım. Ben böyle olmasını istiyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Anneannesini kaybeden Kadir Ezildi'den duygu dolu paylaşım! Gözyaşları sel oldu

Oğuzhan Koç'un yüzü gülüyor! Demet Özdemir ile boşanma aşamasında olan...

İLİŞKİLİ HABER

Oğuzhan Koç'un yüzü gülüyor! Demet Özdemir ile boşanma aşamasında olan...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mehmet Kandemir 2 yıl önce

her ikiside haklı..