Eda Taşpınar'ın 70 yaşındaki babası Teoman Taşpınar evlendi!

Eda Taşpınar'ın, Moda Deniz Kulübü başkanı olan 70 yaşındaki babası Teoman Taşpınar bir kez daha nikah masasına oturdu. Eda Taşpınar ise o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

İş hayatına 1978 yılında yönetici olarak atanan ve Moda Deniz Kulübü başkanı olana Teoman Taşpınar, bir kez daha evliliğe evet dedi. Önceki evliliğinden kızı olan sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın nikah merasimine katılmasıyla nikah gerçekleşti. Sosyal medya hesabı üzerinden düğüne dair fotoğraflar yayınlayan Eda Taşpınar cici annesine övgüler yağdırdı.

Eda Taşpınar ve Teoman Taşpınar

Eda Taşpınar ve Teoman Taşpınar

"HEPİMİZ ÇOK ŞANSLIYIZ"

Nikah anlarını video ve fotoğraf olarak takipçileri ile paylaşan Eda Taşpınar "Hepimiz çok çok şanslıyız çünkü sen bizim aramızdasın" notunu düştü.

Eda Taşpınar

Eda Taşpınar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Seray Sever'den kızları Sofia ve Alya'nın 1. yaşına özel kutlama! "Rabbime sonsuz teşekkürler"

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil'in radikal kararı! Oğulları Marsel için...

İLİŞKİLİ HABER

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil'in radikal kararı! Oğulları Marsel için...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Fenerbahçeli 1 yıl önce

isimlere bak gavur mu bunlar nedir yaaa...